הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמקציפים חלבונים עם סוכר מוסיפים חלמונים א.אפייה קמח ותמצית וניל . מחלקים לשתי בלילות באחד מערבבים עם הקקאו. מכניסים לשתי.תבניות קטנות ואופים כ15 דקות. מצננים וחותכים למלבן כגודל התבנית מכל צבע .( אני עשיתי בתבנית סיליקון מלבן). שמים את התחתית שוקו בתבנית..
מוס שוקו: שמים כפית ג'לטין עם 3 כפות חלב בכוס. מרתיחים חצי מיכל שמנת ומוסיפים את השוקולד עד להמסה מלאה מכניסים למקרר לקירור. מקציפים את החצי מיכל שמנת הנותר ומאחדים עם השוקולד המומס שמים את הגלטין כמה שניות במיקרו ומוסיפים לבלילה. שופכים לתבנית ומכניסים למקפיא לשעה..
כשהמוס יציב שמים את התחתית וניל על המוס שוקו ומכינים מוס לבן אותו דבר כמו השוקו רק עם שוקולד לבן שופכים לתבנית ומקפיאים לכמה שעות.
משחררים את העוגה מהתבנית מרתיחים כוס שמנת מתוקה ומוסיפים 100 גרם שוקולד חלב עד להמסה מלאה . שופכים על העוגה.