להפריד ביצים ואז להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב וגמיש אך לא נוקשה ולהניח בצד..
2
להדליק תנור לחום 200 מעלות ולשים בתבנית תנור מים ולשים בשלב השלישי.(ליצירת אדים) רבע שעה..
3
לקחת קערה לשים בה את החלמונים ואת שארית הסוכר והסוכר וניל ולערבב ידני ואז להוסיף את הגבינה והשמנת החמוצה הקונפלור ןהפודינג ולערבב טוב טוב לקחת 2 כפות מהקצף ולערבב מהר מהר ואת שאר הקצף לשפוף ולערבב בתנועות קיפול...להעביר לתבנית 24 או 27 משומנת ממולץ (לא קפיצית)אפשר בפיירקייס אפשר גם לאפות בתבנית בינונית חד פעמי וגם בסיר גחנון בינוני משומן היטב..
4
להניח את העוגה על תבנית על הרשת לאפות בחום 200 מעלות רבע שעה לפתוח תתנור אל חשש רק להוציא אדים ולסגור ולהמשיך לאפות בחום ל150 מעלות לעוד שעה לפתוח ואז לסגור..
5
לכבות התנור לא לפתוח את התנור להשאיר את העוגה שמה עוד שעה .........לקרר על השיש ואז להכניס למקרר להתקררות סופית..
6
הערה: אפיתי בסיר של גחנון משומן ניתן לאפות גם בתבנית חד פעמית בינונית וגם בתבנית עגולה מספר 26 ו28. פיירקס.
1
להפריד ביצים ואז להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב וגמיש אך לא נוקשה ולהניח בצד..
2
להדליק תנור לחום 200 מעלות ולשים בתבנית תנור מים ולשים בשלב השלישי.(ליצירת אדים) רבע שעה..
3
לקחת קערה לשים בה את החלמונים ואת שארית הסוכר והסוכר וניל ולערבב ידני ואז להוסיף את הגבינה והשמנת החמוצה הקונפלור ןהפודינג ולערבב טוב טוב לקחת 2 כפות מהקצף ולערבב מהר מהר ואת שאר הקצף לשפוף ולערבב בתנועות קיפול...להעביר לתבנית 24 או 27 משומנת ממולץ (לא קפיצית)אפשר בפיירקייס אפשר גם לאפות בתבנית בינונית חד פעמי וגם בסיר גחנון בינוני משומן היטב..
4
להניח את העוגה על תבנית על הרשת לאפות בחום 200 מעלות רבע שעה לפתוח תתנור אל חשש רק להוציא אדים ולסגור ולהמשיך לאפות בחום ל150 מעלות לעוד שעה לפתוח ואז לסגור..
5
לכבות התנור לא לפתוח את התנור להשאיר את העוגה שמה עוד שעה .........לקרר על השיש ואז להכניס למקרר להתקררות סופית..
6
הערה: אפיתי בסיר של גחנון משומן ניתן לאפות גם בתבנית חד פעמית בינונית וגם בתבנית עגולה מספר 26 ו28. פיירקס.