הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה גבינה פשוט טעימה שווה להכין (:
את מצרכי הבצק לשים במיקסר עד לבצק ..ואז לשמן תבנית 26 או מרובעת חד פעמית ולשטח את הבצק ולחורר עם מזלג בכמה מקומות ולהעביר לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל10 דקות ואז להוציא ולהניח בצד.(להשאיר את התנור דולק.).
להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב וגמיש ולהניח בצד. ואז לקחת קערה לשים חלמונים ואת הגבינות הקונפלור הסוכר החלב התמצית וניל והאבקת סוכר לערבב טוב טוב ואז בעדינות לקפל את החלבונים ( אני לוקחת מהקצף עם הלקקן 2 כפות מכינסה לקערה מערבבת מהר מהר ואז שת שאר הקצף מקפלת בעדינות.) ואז לשפוך היישר לתחתית ולאפות בחום 200 מעלות למשך 30 דקות ואז להנמיך ל150 למשך 30 דקות לכבות את התנור ולהשאיר עוד שעה בתנור מכובה. שהעוגה מתקררת שמים בסיר על הגז את מצרכי הציפוי מערבבים עד שסמיך ושופכים על העוגה ומכניסים למקרר ללילה שלם..
הערה ..לקחת תבנית תנור למלאות בה מים ( אני שמה את התבנית על שלב 4 לוקחת בקבוק או כלי שמה מים ואז היישר לתבנית שופכת את המים . מעל התבנית על שלב 3 לשים רשת ואז את העוגה לשים על הרשת ואז לחמם תנור ל200 מעלות ..10 דקות מראש ..