את מצרכי הבצק לשים בקערת מיקסר ועם וו גיטרה לערבל עד לבצק ( לא הרבה מידי) ואז לקחת תבנית מספר 26 לשמן ולשטח את הבצק עם האצבעות לחורר עם מזלג מספר חורים ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל15 דקות ואז להוציא ( לא לכבות את התנור..
2
למלית לקחת קערה לשים את החלמונים הגבינה חצי כוס סוכר קמח קונפלור וניל ולימון ולערבב טוב טוב ללא גושים . ואז את החלבונים להקציף עם חצי כוס סוכר לקצף יציב ואז לערבב בתנועות קיפול לגבינה ..ואז לקחת את השמנת מתוקה להקציף טוב ואז לשפוך לתוך הקערה של הגבינה עד שנעלם ולשפוך על התחתית ולהכניס לתנור ל60 דקות (לא לכבות את התנור )ולהוציא את העוגה על השיש..
3
ואז בקערת מיקסר להקציף את 3 החלבונים והחצי כוס סוכר לקצף גמיש לשפוך על העוגה ליישר ולהכניס לתנור לעוד 20 דקות ולהוציא לצנן לחלוטין על השיש ולהכניס למקרר.
1
את מצרכי הבצק לשים בקערת מיקסר ועם וו גיטרה לערבל עד לבצק ( לא הרבה מידי) ואז לקחת תבנית מספר 26 לשמן ולשטח את הבצק עם האצבעות לחורר עם מזלג מספר חורים ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל15 דקות ואז להוציא ( לא לכבות את התנור..
2
למלית לקחת קערה לשים את החלמונים הגבינה חצי כוס סוכר קמח קונפלור וניל ולימון ולערבב טוב טוב ללא גושים . ואז את החלבונים להקציף עם חצי כוס סוכר לקצף יציב ואז לערבב בתנועות קיפול לגבינה ..ואז לקחת את השמנת מתוקה להקציף טוב ואז לשפוך לתוך הקערה של הגבינה עד שנעלם ולשפוך על התחתית ולהכניס לתנור ל60 דקות (לא לכבות את התנור )ולהוציא את העוגה על השיש..
3
ואז בקערת מיקסר להקציף את 3 החלבונים והחצי כוס סוכר לקצף גמיש לשפוך על העוגה ליישר ולהכניס לתנור לעוד 20 דקות ולהוציא לצנן לחלוטין על השיש ולהכניס למקרר.