ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
4 כפות (בערך) שוקולד נוטלה/שוקולד השחר
אופן ההכנה
-
1
מקציפים 6 חלבונים עם כוס ורבע סוכר.
-
2
מורידים מההקצפה ומערבבים בצורת עטיפה את החלמונים, סוכר הוניל, הקמח, אבקת האפייה, השמן ומיץ התפוזים.
-
3
לזלף בנגיעות שוקולד נוטלה/שוקולד השחר (בערך 4 כפות).
-
4
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40-50 דקות.
1
מקציפים 6 חלבונים עם כוס ורבע סוכר.
2
מורידים מההקצפה ומערבבים בצורת עטיפה את החלמונים, סוכר הוניל, הקמח, אבקת האפייה, השמן ומיץ התפוזים.
3
לזלף בנגיעות שוקולד נוטלה/שוקולד השחר (בערך 4 כפות).
4
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40-50 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים