לתחתית:
להפריד 6 ביצים. להקציף את החלבונים ולאחר שהקצף עולה להוסיף בהדרגה את הסוכר תוך כדי הקצפה. להוסיף בהדרגה פודינג שוקולד וחלמונים. לשמן תבנית ולשפוך לתוכה את הבלילה. לאפות על חום של כ 180 מעלות למשך כ 30-40 דקות..
2
לקרם וניל:
להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל וחלב. למרוח על התחתית. להכניס בינתיים לקירור..
3
לציפוי מוס שוקולד:
להקציף שמנת מתוקה.
להרתיח 200 גרם שוקולד מריר עם חלב. להניח בצד.
להכין אמבט מים חמים (בן מארי) להניח בתוכו כוס עם ג'לטין ורבע כוס מים רותחים ולערבב היטב לנוזל חלק מגושים. את הנוזל לשפוך לקערת השוקולד מריר שהרתחנו עם חלב. לערבב היטב. לאחר שמצטנן, לשפוך לתוך השמנת שהקצפנו ולקפל. למרוח על שכבת קרם הוניל..
4
בהצלחה ובתיאבון :-).
1
לתחתית:
להפריד 6 ביצים. להקציף את החלבונים ולאחר שהקצף עולה להוסיף בהדרגה את הסוכר תוך כדי הקצפה. להוסיף בהדרגה פודינג שוקולד וחלמונים. לשמן תבנית ולשפוך לתוכה את הבלילה. לאפות על חום של כ 180 מעלות למשך כ 30-40 דקות..
2
לקרם וניל:
להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל וחלב. למרוח על התחתית. להכניס בינתיים לקירור..
3
לציפוי מוס שוקולד:
להקציף שמנת מתוקה.
להרתיח 200 גרם שוקולד מריר עם חלב. להניח בצד.
להכין אמבט מים חמים (בן מארי) להניח בתוכו כוס עם ג'לטין ורבע כוס מים רותחים ולערבב היטב לנוזל חלק מגושים. את הנוזל לשפוך לקערת השוקולד מריר שהרתחנו עם חלב. לערבב היטב. לאחר שמצטנן, לשפוך לתוך השמנת שהקצפנו ולקפל. למרוח על שכבת קרם הוניל..