כוס מדידה.
להקציף ביצים מבלי להפריד..ולהוסיף בהדרגה את הסוכר לאחר כ 5-7 דק להוריד מהירות המיקסר ולהוסיף את המרכיבים ורק כוס מיץ תפוזים!!! ..את החצי הנותר לשפוך על העוגה לאחר האפיה..
2
לחמם תנור על 170 מע לבדוק עם קיסם.
לאחר שהעוגה התקררהלהרטיב עם החצי כוס מיץ .. אפשרי לחצות ל-2 למלא בקצפת בין השכבות . ואפשר רק מסביב.
לטבול את הבסקויט בשוקולד המומס ובאגוזים ולהצמיד לעוגה. רצוי לקשור עם סרט מסביב תהנו הילה.🌹🍓🌺.
1
כוס מדידה.
להקציף ביצים מבלי להפריד..ולהוסיף בהדרגה את הסוכר לאחר כ 5-7 דק להוריד מהירות המיקסר ולהוסיף את המרכיבים ורק כוס מיץ תפוזים!!! ..את החצי הנותר לשפוך על העוגה לאחר האפיה..
2
לחמם תנור על 170 מע לבדוק עם קיסם.
לאחר שהעוגה התקררהלהרטיב עם החצי כוס מיץ .. אפשרי לחצות ל-2 למלא בקצפת בין השכבות . ואפשר רק מסביב.
לטבול את הבסקויט בשוקולד המומס ובאגוזים ולהצמיד לעוגה. רצוי לקשור עם סרט מסביב תהנו הילה.🌹🍓🌺.