את הפתי בר מכניסים לתוך שקית וקושרים ועם פטיש שניצל דפוקים עד לפירורים בינונים ואז שמים בקערה..ואז לקחת סיר לשים את שאר מצרכי התחתית ולערבב על הגז עד שחלק ואז לשפוך על הפתי בר ולערבב. ואז לקחת תבנית 24 לשמן ולשטח את התערובת ולהדק ולהכניס למקפיא..רבע שעה.לבינתיים לקחת קערת מיקסר ולשים את תערובת הגבינה ולהקציף עד לקצפת ..להוציא את התבנית מהמקפיא ולשפוך על התחתית ובצורה אחידה למרוח וליישר ולהכניס שוב למקפיא לרבע שעה.ואז לקחת סירלשים את חומרי הגנאש ולערבב על הגז עד לסמיכות ואז לשפוך על העוגה ולקחת את התבנית ביד ובתנועות סיבוביות לשחק עם השוקולד להכניס למקפיא ל4 שעות להתייצבות ואז להוריד למקרר..לשעה ואז בתיאבון.😊.
את הפתי בר מכניסים לתוך שקית וקושרים ועם פטיש שניצל דפוקים עד לפירורים בינונים ואז שמים בקערה..ואז לקחת סיר לשים את שאר מצרכי התחתית ולערבב על הגז עד שחלק ואז לשפוך על הפתי בר ולערבב. ואז לקחת תבנית 24 לשמן ולשטח את התערובת ולהדק ולהכניס למקפיא..רבע שעה.לבינתיים לקחת קערת מיקסר ולשים את תערובת הגבינה ולהקציף עד לקצפת ..להוציא את התבנית מהמקפיא ולשפוך על התחתית ובצורה אחידה למרוח וליישר ולהכניס שוב למקפיא לרבע שעה.ואז לקחת סירלשים את חומרי הגנאש ולערבב על הגז עד לסמיכות ואז לשפוך על העוגה ולקחת את התבנית ביד ובתנועות סיבוביות לשחק עם השוקולד להכניס למקפיא ל4 שעות להתייצבות ואז להוריד למקרר..לשעה ואז בתיאבון.😊.