כוס מדידה תבנית 24..אפשרי 22 לעוגה גבוהה יותר.
לערבב את כל מרכיבי העוגה. להמיס את השוקולד המריר ולערבב עם שאחר המרכיבים, ולאפות בחום 170. כ 25 דק לבדןק עם קיסם..
2
לגנאש-להרתיח בםולסים במיקרו חצי מיכל שמנת מתוקה ולהוסיף את השוקוחד המריר ,לערבב ןלצפות את העוגה..
3
לאחר התקררות. לחצות לחצי ולהעמיד את העוגה תהנו -הילה🌹💖לקשט עם קצפת ודובדבנים..
1
כוס מדידה תבנית 24..אפשרי 22 לעוגה גבוהה יותר.
לערבב את כל מרכיבי העוגה. להמיס את השוקולד המריר ולערבב עם שאחר המרכיבים, ולאפות בחום 170. כ 25 דק לבדןק עם קיסם..
2
לגנאש-להרתיח בםולסים במיקרו חצי מיכל שמנת מתוקה ולהוסיף את השוקוחד המריר ,לערבב ןלצפות את העוגה..
3
לאחר התקררות. לחצות לחצי ולהעמיד את העוגה תהנו -הילה🌹💖לקשט עם קצפת ודובדבנים..