הכנת הבצק הפריך: שמים במעבד מזון את הקמח, הסוכר והחמאה, ומעבדים לתערובת פירורית. משמנים תבנית עגולה קפיצית (בקוטר 24 ס"מ) ושוטחים את הבצק בידיים על תחתית התבנית באופן אחיד. מחממים תנור לחום בינוני, 180 מעלות, ואופים את הבצק כ-20 דקות, עד שצבעו הופך זהוב שחום. מצננים..
2
הכנת מילוי הגבינה: שמים בקערת מערבל את הגבינה ומערבלים במהירות בינונית-נמוכה. מוסיפים את הפודינג בהדרגה תוך כדי ערבול וממשיכים לערבל לתערובת חלקה וללא גושים. שמים את הג'לטין בכוס ומוסיפים את המים, מערבבים ומניחים בצד ל-10 דקות עד להתרככות הג'לטין, ולאחר מכן ממיסים את הג'לטין במיקרו 15 שניות. מצננים. מקציפים את השמנת המתוקה, כשהשמנת מתחילה להסמיך, מוסיפים את הסוכר ותמצית הוניל בהדרגה, תוך כדי הקצפה. כשהשמנת סמיכה, מוסיפים את הג'לטין לאט ובזרם אחיד, תוך כדי הקצפה רצופה במהירות בינונית-גבוהה. מקציפים קלות לקצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה, יוצקים ומחליקים על שכבת הבצק הפריך המוכנה..
3
מערבבים ביסקוויטים טחונים עם החמאה המומסת ומפזרים על שכבת הגבינה. מקררים את העוגה במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה..
1
הכנת הבצק הפריך: שמים במעבד מזון את הקמח, הסוכר והחמאה, ומעבדים לתערובת פירורית. משמנים תבנית עגולה קפיצית (בקוטר 24 ס"מ) ושוטחים את הבצק בידיים על תחתית התבנית באופן אחיד. מחממים תנור לחום בינוני, 180 מעלות, ואופים את הבצק כ-20 דקות, עד שצבעו הופך זהוב שחום. מצננים..
2
הכנת מילוי הגבינה: שמים בקערת מערבל את הגבינה ומערבלים במהירות בינונית-נמוכה. מוסיפים את הפודינג בהדרגה תוך כדי ערבול וממשיכים לערבל לתערובת חלקה וללא גושים. שמים את הג'לטין בכוס ומוסיפים את המים, מערבבים ומניחים בצד ל-10 דקות עד להתרככות הג'לטין, ולאחר מכן ממיסים את הג'לטין במיקרו 15 שניות. מצננים. מקציפים את השמנת המתוקה, כשהשמנת מתחילה להסמיך, מוסיפים את הסוכר ותמצית הוניל בהדרגה, תוך כדי הקצפה. כשהשמנת סמיכה, מוסיפים את הג'לטין לאט ובזרם אחיד, תוך כדי הקצפה רצופה במהירות בינונית-גבוהה. מקציפים קלות לקצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה, יוצקים ומחליקים על שכבת הבצק הפריך המוכנה..
3
מערבבים ביסקוויטים טחונים עם החמאה המומסת ומפזרים על שכבת הגבינה. מקררים את העוגה במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה..