אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

12,737
צפיות

עוגת שוקולד וגבינה

המתכון של
עוגת שוקולד וגבינה

ששקולד וגבינה נפגשים זו התוצאה יאמי

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבראוניז
  • 200 גרם חמאה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 כוס סוכר
  • 3 יחידה ביצים
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • חצי כוס אגוזי מלך גס
  • לגבינה
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 2 יחידה שמנת של פעם
  • חצי כוס סוכר
  • 2 שקית סוכר וניל
  • 2 יחידה ביצים
  • לציפוי
  • חצי קופסא שמנת מתוקה
  • 150 גרם שוקולד מריר או חלב
  • לקישוט
  • רבע כוס אזוזי מלך גרוסים
אופן ההכנה
  • 1

    לתחתית הבראוניז ממיסים בסיר על הגז חמאה ושוקולד לתערובת אחידה ומניחים בצד..לוקחים קערת מיקסר שמים ביצים וסוכר ומקציפים עד לתערובת תפוחה אחכ מוסיפים את השוקולד שהנחנו בצד ואז מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה מקציפים עד לאחדות משמנים תבנית מספר 24 או 26 ומכניסים את התערובת לשם מחממים תנור 10 דקות מראש לחום של 180 מעלות ומכניסים ל30 דקות אפייה מוצאים שיצטנן ..


  • 2

    לבינתיים מכינים את תערובת הגבינה שמים הכל בקערת מיקסר ואז שופכים על הבראוניז מיישרים ומכניסים לתנור שחומם מראש 150 מעלות ל20 דקות ואז מורידים לחום של 120 מעלות ל40 דקות ..מוצאים ומצננים שתתקרר..


  • 3

    לבינתיים לשים את הציפוי בסיר על הגז ולערבב עד לגנאש ולשפוך על העוגה ולהכניס למקרר עד למחרת ..לקשט ולאכול..


1

לתחתית הבראוניז ממיסים בסיר על הגז חמאה ושוקולד לתערובת אחידה ומניחים בצד..לוקחים קערת מיקסר שמים ביצים וסוכר ומקציפים עד לתערובת תפוחה אחכ מוסיפים את השוקולד שהנחנו בצד ואז מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה מקציפים עד לאחדות משמנים תבנית מספר 24 או 26 ומכניסים את התערובת לשם מחממים תנור 10 דקות מראש לחום של 180 מעלות ומכניסים ל30 דקות אפייה מוצאים שיצטנן ..


2

לבינתיים מכינים את תערובת הגבינה שמים הכל בקערת מיקסר ואז שופכים על הבראוניז מיישרים ומכניסים לתנור שחומם מראש 150 מעלות ל20 דקות ואז מורידים לחום של 120 מעלות ל40 דקות ..מוצאים ומצננים שתתקרר..


3

לבינתיים לשים את הציפוי בסיר על הגז ולערבב עד לגנאש ולשפוך על העוגה ולהכניס למקרר עד למחרת ..לקשט ולאכול..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים