רולדה : לקחת שתי קערות להפריד 4 ביצים לחלבון (לבן) וחלמון (צהוב) לקחת את החלבונים קערה מספר 1 להקציף במיקסר עם חצי כוס סוכר (אפשר בכוס חד פעמי שתייה קלה ) להקציף את החלבונים לקצפת רכה לא נוקשה . לקחת את החלמונים (הצהוב) להוסיף לחלבונים להוסיף שמן מיץ לימון להוסיף כף , תמצית וניל כפית לערבב טוב טוב את החלמונים להוסיף לקערת החלבונים בתנועות קיפול ידניות (ללא מיקסר) .. ולהוסיף שלושת רבעי כוס קמח תופח בתנועות קיפול לשמן את תבנית הגדולה של תנור לשים נייר אפייה ולשמן מעל את הנייר אפייה בצדדים , לשפוך את התערובת לתבנית לשטח את התערובת ולאפות לגוון זהוב לא לאפות יותר מידי בערך 200 מעלות 10 דקות לא זהוב מידי שהרולדה לא תתקשה .. להוציא לנייר אפייה נוסף לקחת נייר אפייה נוסף נקי לפזר קוקוס ולהפוך את הרולדה שהיא חמה על הנייר לגלגל אותו להוציא את הנייר שדבוק לרולדה ולגלגל את הנייר עם הקוקוס , אחריי 15 דקות להוציא את הנייר לחכות שהרולדה תתקרר לגמרי .
הקרם : להקציף אינסטנט פודינג שוקולד לבן או וניל (איזה טעם שרוצים) , עם 2 שמנות מתוקה (מי שרוצה יכולה אחד וחצי) להקציף עם רבע כוס חלב ושתי כפות סוכר (לפי הטעם מי שרוצה עוד סוכר יכולה להוסיף ) ולמרוח . אפשר לקשט בשוקולד מריר , ריבת חלב ...
1
רולדה : לקחת שתי קערות להפריד 4 ביצים לחלבון (לבן) וחלמון (צהוב) לקחת את החלבונים קערה מספר 1 להקציף במיקסר עם חצי כוס סוכר (אפשר בכוס חד פעמי שתייה קלה ) להקציף את החלבונים לקצפת רכה לא נוקשה . לקחת את החלמונים (הצהוב) להוסיף לחלבונים להוסיף שמן מיץ לימון להוסיף כף , תמצית וניל כפית לערבב טוב טוב את החלמונים להוסיף לקערת החלבונים בתנועות קיפול ידניות (ללא מיקסר) .. ולהוסיף שלושת רבעי כוס קמח תופח בתנועות קיפול לשמן את תבנית הגדולה של תנור לשים נייר אפייה ולשמן מעל את הנייר אפייה בצדדים , לשפוך את התערובת לתבנית לשטח את התערובת ולאפות לגוון זהוב לא לאפות יותר מידי בערך 200 מעלות 10 דקות לא זהוב מידי שהרולדה לא תתקשה .. להוציא לנייר אפייה נוסף לקחת נייר אפייה נוסף נקי לפזר קוקוס ולהפוך את הרולדה שהיא חמה על הנייר לגלגל אותו להוציא את הנייר שדבוק לרולדה ולגלגל את הנייר עם הקוקוס , אחריי 15 דקות להוציא את הנייר לחכות שהרולדה תתקרר לגמרי .
הקרם : להקציף אינסטנט פודינג שוקולד לבן או וניל (איזה טעם שרוצים) , עם 2 שמנות מתוקה (מי שרוצה יכולה אחד וחצי) להקציף עם רבע כוס חלב ושתי כפות סוכר (לפי הטעם מי שרוצה עוד סוכר יכולה להוסיף ) ולמרוח . אפשר לקשט בשוקולד מריר , ריבת חלב ...