מתאים לגודל תבנית 22-24
להקציף חלבונים עם סוכר -בהדרגה, לקצך יציב.
לטעמי היה מספיק 3/4 כוס סוכר
בקערה שניה לערבב את שאחר החומרים לעיסה חלקה ללא גושים
להוסיף את החלבונים בתנועות קיפול.ולאחד את התערובות.
.
2
לחמם תנור ל170 מע ולאפות כ 25 -30 דק, לבדוק עם קיסם.
תהנו הילה.
1
מתאים לגודל תבנית 22-24
להקציף חלבונים עם סוכר -בהדרגה, לקצך יציב.
לטעמי היה מספיק 3/4 כוס סוכר
בקערה שניה לערבב את שאחר החומרים לעיסה חלקה ללא גושים
להוסיף את החלבונים בתנועות קיפול.ולאחד את התערובות.
.
2
לחמם תנור ל170 מע ולאפות כ 25 -30 דק, לבדוק עם קיסם.
תהנו הילה.