לתחתית לוקחים פתי בר טוחנים לחול ומערבבים עם החמאה ומשטחים על גבי תבנית מספר 24/26..
2
מחממים תנור ל200 מעלות לרבע שעה לשים בתבנית התנור מים ליצירת אדים ככה העוגה יוצאת לחה וטעימה. .
3
להפריד ביצים ואז להקציף את הלבן עם כוס סוכר לקצף יציב וחלק. ולהשאיר בצד..
4
למילוי לוקחים קערה שמים בתוכה את החלמונים הגבינה השמנת הסוכר והתמצית וניל ומערבבים טוב ואז מנפים לתוכו או בקערה נפרדת קמח פודינג וקונפלור ושופכים לקערה ומערבבים טוב טוב עד שלא יהיו גושים. מקפלים את הקצף פנימה בתנועות קיפול ושופכים את התערובת לתבנית מחזיקים את התבנית ביד וטובחים קלות על השיש ..
5
להכניס לתנור ל10 דקות ואז להוציא ( כן כן להוציא לא לפחד) לקחת סכין ולעבור עם הסכין בין הדפנות להוריד את חום התנור ל150 מעלות ולהכניס לתנור לשעה..
6
בהצלחה(:.
1
לתחתית לוקחים פתי בר טוחנים לחול ומערבבים עם החמאה ומשטחים על גבי תבנית מספר 24/26..
2
מחממים תנור ל200 מעלות לרבע שעה לשים בתבנית התנור מים ליצירת אדים ככה העוגה יוצאת לחה וטעימה. .
3
להפריד ביצים ואז להקציף את הלבן עם כוס סוכר לקצף יציב וחלק. ולהשאיר בצד..
4
למילוי לוקחים קערה שמים בתוכה את החלמונים הגבינה השמנת הסוכר והתמצית וניל ומערבבים טוב ואז מנפים לתוכו או בקערה נפרדת קמח פודינג וקונפלור ושופכים לקערה ומערבבים טוב טוב עד שלא יהיו גושים. מקפלים את הקצף פנימה בתנועות קיפול ושופכים את התערובת לתבנית מחזיקים את התבנית ביד וטובחים קלות על השיש ..
5
להכניס לתנור ל10 דקות ואז להוציא ( כן כן להוציא לא לפחד) לקחת סכין ולעבור עם הסכין בין הדפנות להוריד את חום התנור ל150 מעלות ולהכניס לתנור לשעה..