הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההכנתי בתבנית חד פעמי גדולה יחסית..
לטבול בסקויטים בחלב או באספרסו, בשוקולית לפי טעמכם. לסדר בשורות בתבנית. .
להקציף שמנת מתוקה אינסטנט וניל, כוס חלב להוסיף סוכר ..ווניל.
כשהקצף יציב להוסיף גבינות בקיפול. או על מהירות נמוכה במיקסר..
לשטח על הבסקויט. וכך להמשיך עם שאר הבסקויטים.שכבה אחרונה תהיה קצפת. שעליה נשים את הגנאש שוקולד.
להכניס להקפאה לחצי שעה לפני כן. .
לחמם במיקרו בפולסים חצי מיכל שמנת מתוקה להוסיף את השוקולד מריר...לערבב היטב. לקרר .. ולשטח על העוגה. לשמור במקפיא ולפני ההגשה שעה במקרר. תהנו הילה❣.