הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאזהרה זה נמס מתחסל בן רגע מומלץ להכפיל כמויות
לקערה מכניסים.
שמן. ממרח שקדים. סוכר .
תמצית ווניל. חלב. שמנת צמחית..
טורפים לאחידות. מוסיפים 1/2 כוס קמח שקדים. .
קמח ללא גלוטן לבן. וקמח אורז. קקאו מנופה. אפיה. .
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. סמיכה ושוקולדתית. מוסיפים .
שוקולד אגוזים מומס. מערבבים לאחידות. יוצקים התערובת .
לתבנית 20 ל 20. רק את השכבה למעלה מיישרים. ולתנור.
שחומם ל-170 מעלות. אפיה 15 עד 25 דקות. .