הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהתבנית עגולה 24.
שמים על תחתיח התבנית נייר אפייה. מורחים את נייר האפייה ודפנות התבנית בחמאה או שמן.
מעל שמים את התפוחים הקלופים שחתכנו לפלחים דקים, מעורבבים בקערה עם 2 כפות סוכר חום וכף סוכר לבן. מוסיפים אגוזים וחמוציות.
בקערת המיקסר מכינים את תערובת העוגה - 4 ביצים, סוכר, שמן, תמצית וניל עד שתהיה תערובת תפוחה .
מוסיפים את השמנת, אינסטנט וניל, קמח ואבקת אפייה אפשר להוסיף לתערובת אגוזים חתוכים גס.
יוצקים את תערובת העוגה מעל התפוחים ודופקים את תבנית האפייה על השייש, כדי שיצא האויר.
אופים בחום 175 מעלות כ-40 דקות. בודקים עם קיסם שהעוגה ייבשה.
לתת לעוגה להתקרר מינימום שעה.
להוציא אותה מהתבנית על צלחת ולהפוך אותה כדי שהתפוחים יהיו למעלה. להסיר את נייר האפייה.
אפשר לפזר אבקת סוכר.