אופן ההכנה: אני שמה את הנס קפה בחצי כוס מים רותחים, מערבבת היטב ומניחה בצד שיתקרר, לפחות 1/4 שעה, אני שמה בקערה את הביצים ומערבלת מעט, אני מוסיפה את הסוכר וממשיכה לערבל, אני מוסיפה את השמן וממשיכה לערבל, אני מוסיפה אבקת אפיה ומערבבת היטב, אני מוסיפה את הקקאו ומערבבת היטב, אני מוסיפה את הנס קפה ומערבבת היטב, אני מוסיפה את הקמח בהדרגה ומערבבת היטב שלא יהיו גושים, שימו לב הבלילה נוזלית, ומניחה בצד, אני שמה בקערה את האגוזים הטחונים והקינמון ומערבבת היטב, ומניחה בצד, העוגה מתאימה לתבנית אינגליש קייק, אני משמנת את התבנית, ויוצקת את הבלילה לתבנית, ומפזרת מעל את האגוזים הטחונים, מכניסה לתנור שחומם מראש בישראל 180 מעלות ואופה כ-35/40 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם שהוא יוצא יבש, אני מוציאה את העוגה מהתנור ומצננת לחלוטין, העוגה מאוד טעימה ורכה ובתיאבון, למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח, תודה רבה!.
1
אופן ההכנה: אני שמה את הנס קפה בחצי כוס מים רותחים, מערבבת היטב ומניחה בצד שיתקרר, לפחות 1/4 שעה, אני שמה בקערה את הביצים ומערבלת מעט, אני מוסיפה את הסוכר וממשיכה לערבל, אני מוסיפה את השמן וממשיכה לערבל, אני מוסיפה אבקת אפיה ומערבבת היטב, אני מוסיפה את הקקאו ומערבבת היטב, אני מוסיפה את הנס קפה ומערבבת היטב, אני מוסיפה את הקמח בהדרגה ומערבבת היטב שלא יהיו גושים, שימו לב הבלילה נוזלית, ומניחה בצד, אני שמה בקערה את האגוזים הטחונים והקינמון ומערבבת היטב, ומניחה בצד, העוגה מתאימה לתבנית אינגליש קייק, אני משמנת את התבנית, ויוצקת את הבלילה לתבנית, ומפזרת מעל את האגוזים הטחונים, מכניסה לתנור שחומם מראש בישראל 180 מעלות ואופה כ-35/40 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם שהוא יוצא יבש, אני מוציאה את העוגה מהתנור ומצננת לחלוטין, העוגה מאוד טעימה ורכה ובתיאבון, למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח, תודה רבה!.