הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהפריד בצים ולהקציף עם סוכר.
בניפרד לערבב חלמונים עם שמן ומיץ תפוזים וסוכר וניל.
להוסיף לבלילה של ההקצפה של החלבונים ולערבב באיטיות.
להוסיף בהדרגה קמח וקוקוס לערבב בצורת קיפול.
לשמן תבנית ולאפות בחום של 160 מעלות בין 50 דקות לשעה .
בנתיים להכין רוטב לעוגה לשים על .
הגזאחד כף סוכר וכוס מים שתי כפות לימון סחוט ו 4 כפות ליקר בננה משדרג את הטעם כשהעוגה מוכנה להרטיב ולפזר קוקוס.