הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה: בקערת המיקסר מקציפים 4 חלבונים, סוכר, וקורט מלח במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב.
נוריד מהירות, למהירות הכי נמוכה ולהוסיף 4 חלמונים, נוזל וניל ושמן .
להוסיף לקערה תוך כדי קיפול עם מרית, את הקמח, אבקת אפייה וקורנפלור ולערבב תוך כדי קיפול עד שאין גושים.
בתבנית של התנור מניחים נייר אפייה ומשטחים מעלייה עם מרית, את התערובת .
לאפות כ- 15 דקות, בחום 180 מעלות .
להוציא את התבנית מהתנור. להניח את הרולדה לאורך ע"ג נייר אפייה חדש או על מגבת מטבח נקייה, ולהוריד לאט לאט את נייר האפייה מהרולדה מלמעלה כלפי מטה. לגלגל את הרולדה בתוך המגבת ולקרר אותה כחצי שעה, במגבת או נייר אפייה .
קרם קפה: בינתיים מקציפים את מרכיבי הקרם לקרם נוקשה ויציב.
ציפוי העוגה: ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן עם השמן עד שנמס, מערבבים טוב ומוסיפים לתוך השוקולד המומס, את אגוזי הפקאן הקצוצים.
פותחים את הרולדה ומורחים עלייה את קרם הקפה. מגלגלים את הרולדה ושופכים עלייה את ציפוי השוקולד לבן .
** מאחר וציפוי שוקולד לבן מתקשה (לא כמו ציפוי גנאש שוקולד שהוא יחסית רך), יתכן שחיתוך העוגה קצת קשה. אני מרטיבה את הסכין עם מים רותחים ופורסת את העוגה בזהירות כדי שהציפוי לא יסדק.