ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
לטבילה: 2 כוסות קפה אספרסו או 2 כוסות מים ו 2 כפות נס קפה בטמפרטורת החדר
אופן ההכנה
-
1
1)אופן ההכנה:.
-
2
מניחים נייר נצמד על שולחן העבודה וטובלים את הבישקוטים בשני שורות צמודים 10 ו 10.
-
3
2)שמים בקערת המיקסר את הגבינת מסקרפונה ,שמנת המתוקה וסוכר.
-
4
ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה מעבירים לשקית זילוף ןחומזלפים פסים צמודים .
-
5
3) מניחים בהמצאה שורת בישקוטים ומרימים עם שני ידיים בעדינות ועושים מין פירמידה ומהדקים היטב .
-
6
4) מזלפים על כל עוגיה ומפזרים קקאו ולא צריך להסתבך לחתוך את העוגה הפרוסות מסומנות.
1
1)אופן ההכנה:.
2
מניחים נייר נצמד על שולחן העבודה וטובלים את הבישקוטים בשני שורות צמודים 10 ו 10.
3
2)שמים בקערת המיקסר את הגבינת מסקרפונה ,שמנת המתוקה וסוכר.
4
ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה מעבירים לשקית זילוף ןחומזלפים פסים צמודים .
5
3) מניחים בהמצאה שורת בישקוטים ומרימים עם שני ידיים בעדינות ועושים מין פירמידה ומהדקים היטב .
6
4) מזלפים על כל עוגיה ומפזרים קקאו ולא צריך להסתבך לחתוך את העוגה הפרוסות מסומנות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים