מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה..
3
משמנים את התבנית העגולה..
4
שמים בקערה את הקורנפלקס, השקדים, המייפל והווניל ומערבבים לתערובת אחידה. מפזרים מחצית מהתערובת בתבנית התנור משטחים ואופים כ-20 דקות עד להזהבה. מצננים לגמרי..
5
מוסיפים לתערובת הנותרת חמאה מומסת, חלמון וקמח ומשטחים בתבנית העגולה. אופים כ-20 דקות עד הזהבה,מצננים..
6
שמים את מרכיבי המלית בקערת מערבל עם וו הקצפה ומקציפים לקרם חלק. יוצקים על הקלתית המצוננת מכניסים את העוגה למקפיא וכשהיא במצב קפוא יוצקים עליה את הממרח לוטוס המומס מפזרים את פירורי הקורנפלקס המקורמל,אפשר לזלף קצפת בצדדים מכסים ומצננים במקרר לפני ההגשה..
1
הוראות הכנה:.
2
מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה..
3
משמנים את התבנית העגולה..
4
שמים בקערה את הקורנפלקס, השקדים, המייפל והווניל ומערבבים לתערובת אחידה. מפזרים מחצית מהתערובת בתבנית התנור משטחים ואופים כ-20 דקות עד להזהבה. מצננים לגמרי..
5
מוסיפים לתערובת הנותרת חמאה מומסת, חלמון וקמח ומשטחים בתבנית העגולה. אופים כ-20 דקות עד הזהבה,מצננים..
6
שמים את מרכיבי המלית בקערת מערבל עם וו הקצפה ומקציפים לקרם חלק. יוצקים על הקלתית המצוננת מכניסים את העוגה למקפיא וכשהיא במצב קפוא יוצקים עליה את הממרח לוטוס המומס מפזרים את פירורי הקורנפלקס המקורמל,אפשר לזלף קצפת בצדדים מכסים ומצננים במקרר לפני ההגשה..