נטחון את העוגיות, נמיס את החמאה ונערבב יחד, נהדק לתבנית ונאפה על חום 160 מעלות עד להזהבה..
2
בקערת מיקסר נשים את הביצים שלמות עם קורט מלח, נקציף לקצפת תפוחה בין לבין נוסיף את הסוכר. כעת נוסיף את הגבינה לבנה, גבינת נפוליון,הקמח, הפודינג הגרידת לימון ונערבל לאט רק לאיחוד הבלילה של העוגה. נעביר לתחתית הבסקוויטים ונכניס לאפייה של 50 דק על חום 170 מעלות .
3
(לא טורבו!).
4
לאחר 50 דק נוציא את העוגה בעודה חמה ונמרח על כולה את השמנת החמוצה שערבבנו מבעוד מועד עם 4 כפות סוכר...נמרח בשכבה יפה ונכניס לאפייה של עוד רבע שעה....
5
להוציא לצנן היטב ואז להכניס למקרר בתיאבון .
6
סיון מלול אסולין ❤️.
1
נטחון את העוגיות, נמיס את החמאה ונערבב יחד, נהדק לתבנית ונאפה על חום 160 מעלות עד להזהבה..
2
בקערת מיקסר נשים את הביצים שלמות עם קורט מלח, נקציף לקצפת תפוחה בין לבין נוסיף את הסוכר. כעת נוסיף את הגבינה לבנה, גבינת נפוליון,הקמח, הפודינג הגרידת לימון ונערבל לאט רק לאיחוד הבלילה של העוגה. נעביר לתחתית הבסקוויטים ונכניס לאפייה של 50 דק על חום 170 מעלות .
3
(לא טורבו!).
4
לאחר 50 דק נוציא את העוגה בעודה חמה ונמרח על כולה את השמנת החמוצה שערבבנו מבעוד מועד עם 4 כפות סוכר...נמרח בשכבה יפה ונכניס לאפייה של עוד רבע שעה....