אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

13,145
צפיות

עוגת גבינה עם תחתית חמאה וציפוי שמנת חמוצה נדירהה

המתכון של
עוגת גבינה עם תחתית חמאה וציפוי שמנת חמוצה נדירהה

עוגת גבינה עם תחתית חמאה וציפוי שמנת חמוצה נדירהה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • עוגת גבינה קלה קלה עם תחתית חמאה ובציפוי שמנת חמוצה
  • לבלילת הגבינה
  • 4 ביצים L
  • קורט מלח
  • כוס סוכר (מדידה חד פעמי קר)
  • 500 גר גבינה לבנה, 250 גר גבינת נפוליון בטעם טבעי, גרידת קליפת לימון, 2 כפות קמח גדושות, חב' אינסטנט פודינג וניל.
  • לתחתית: 220 גר' עוגיות פתי בר טחונות+ 200 גר חמאה מומסת
  • לציפוי: 3 גביעי שמנת חמוצה 27% עם 4 כפות סוכר
  • תבנית קפיצית 26
אופן ההכנה
  • 1

    נטחון את העוגיות, נמיס את החמאה ונערבב יחד, נהדק לתבנית ונאפה על חום 160 מעלות עד להזהבה..


  • 2

    בקערת מיקסר נשים את הביצים שלמות עם קורט מלח, נקציף לקצפת תפוחה בין לבין נוסיף את הסוכר. כעת נוסיף את הגבינה לבנה, גבינת נפוליון,הקמח, הפודינג הגרידת לימון ונערבל לאט רק לאיחוד הבלילה של העוגה. נעביר לתחתית הבסקוויטים ונכניס לאפייה של 50 דק על חום 170 מעלות .


  • 3

    (לא טורבו!).


  • 4

    לאחר 50 דק נוציא את העוגה בעודה חמה ונמרח על כולה את השמנת החמוצה שערבבנו מבעוד מועד עם 4 כפות סוכר...נמרח בשכבה יפה ונכניס לאפייה של עוד רבע שעה....


  • 5

    להוציא לצנן היטב ואז להכניס למקרר בתיאבון .


  • 6

    סיון מלול אסולין ❤️.


1

נטחון את העוגיות, נמיס את החמאה ונערבב יחד, נהדק לתבנית ונאפה על חום 160 מעלות עד להזהבה..


2

בקערת מיקסר נשים את הביצים שלמות עם קורט מלח, נקציף לקצפת תפוחה בין לבין נוסיף את הסוכר. כעת נוסיף את הגבינה לבנה, גבינת נפוליון,הקמח, הפודינג הגרידת לימון ונערבל לאט רק לאיחוד הבלילה של העוגה. נעביר לתחתית הבסקוויטים ונכניס לאפייה של 50 דק על חום 170 מעלות .


3

(לא טורבו!).


4

לאחר 50 דק נוציא את העוגה בעודה חמה ונמרח על כולה את השמנת החמוצה שערבבנו מבעוד מועד עם 4 כפות סוכר...נמרח בשכבה יפה ונכניס לאפייה של עוד רבע שעה....


5

להוציא לצנן היטב ואז להכניס למקרר בתיאבון .


6

סיון מלול אסולין ❤️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים