אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

466
צפיות

עוגת גבינה אפויה

המתכון של
עוגת גבינה אפויה

טעימה ורכה כמו ענן ☁️

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 6 ביצים מופרדות
  • 500 גרם גבינת לבנה 9%
  • 2 גבינת שמנת 16%
  • 2 שמנת חמוצה
  • כוס וחצי סוכר
  • 100 גרם פודינג וניל
  • 5 כפות קורנפלור
  • כפית תמצית ווניל
אופן ההכנה
  • 1

    1)מחממים תנור ל 200 מעלות על טורבו ומניחים בתחתית התנור מים רותחים .


  • 2

    2)מערבבים את הגבינות עם שמנת חמוצה ,חלמונים,פודינג וניל,קורנפלור ותמצית וניל אפשר לערבב עם מקסר ידני עד לקבלת תערובת חלקה .


  • 3

    3)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצפת יציבה אבל לא יותר מדי .


  • 4

    4) מקפלים את שני התערובות בצורת קיפול עד לקבלת תערובת חלקה .


  • 5

    5) מרפדים תבנית בנייר אפייה בדפנות בקוטר 26 ס"מ ויוצקים את הבלילה ואופים 10 דקות על 200 מעלות לאחך מכן מורידים את החום ל180 מעלות ומעבירים את התנור על מצב אפיה רגילה זה אומר פס למעלה ופס למטה ואופים חצי שעה לאחר מכן מורידים את החום ל 120 מעלות ואופים עוד חצי שעה .


  • 6

    ומשירים את העוגה בתנור לפחות חצי שעה ואחרי זה במקרר כמה שעות להתייצבות ואפשר לחלץ.


1

1)מחממים תנור ל 200 מעלות על טורבו ומניחים בתחתית התנור מים רותחים .


2

2)מערבבים את הגבינות עם שמנת חמוצה ,חלמונים,פודינג וניל,קורנפלור ותמצית וניל אפשר לערבב עם מקסר ידני עד לקבלת תערובת חלקה .


3

3)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצפת יציבה אבל לא יותר מדי .


4

4) מקפלים את שני התערובות בצורת קיפול עד לקבלת תערובת חלקה .


5

5) מרפדים תבנית בנייר אפייה בדפנות בקוטר 26 ס"מ ויוצקים את הבלילה ואופים 10 דקות על 200 מעלות לאחך מכן מורידים את החום ל180 מעלות ומעבירים את התנור על מצב אפיה רגילה זה אומר פס למעלה ופס למטה ואופים חצי שעה לאחר מכן מורידים את החום ל 120 מעלות ואופים עוד חצי שעה .


6

ומשירים את העוגה בתנור לפחות חצי שעה ואחרי זה במקרר כמה שעות להתייצבות ואפשר לחלץ.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים