ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
עוגת קרמבו מרנג בטעם מוקה.
-
2
תבנית קפיצית גודל 26.
-
3
קודם המרנג- נקציף 4 חלבונים עם חצי כוס סוכר וכפית שטוחה אבקת נס קפה לקצפת יציבה מאוד ומבריקה. נגזור נייר אפייה בגודל של התבנית שנעשה בה את העוגה נזלף בתוך העיגול את הקצפת ונאפה על חום 150 מעלות ל 4 שעות לא טורבו. נצנן היטב..
-
4
לתחתית העוגה נעביר את חום התנור .
-
5
ל 180 מעלות טורבו בקערה נקציף 5 ביצים L וחצי כוס סוכר לקצפת תפוחה נוסיף רבע כוס שמן+ חב' אינסטנט פודינג בטעם שוקולד+ שקית אבקת אפייה לערבל לאיחוד ולהעביר לתבנית ולתנור עד שיוצא יבש, שהעוגה יוצאת נשפוך עלייה כוס נס קפה מוכן בלי חלק רק אבקה ומים רותחים (כוס חד פעמי קר)..
-
6
שהתחתית מתקררת נכין את הקרם מ 500 מל' שמנת מתוקה+ חב' אינסטנט פודינג וניל+ כף סירופ מייפל להקציף הכל לקצפת יציבה ולבנות את העוגה.
-
7
1 תחתית 2 קרם 3 מרנג בהצלחה .
-
8
סיון אסולין ❤️❤️❤️❤️❤️.
1
עוגת קרמבו מרנג בטעם מוקה.
2
תבנית קפיצית גודל 26.
3
קודם המרנג- נקציף 4 חלבונים עם חצי כוס סוכר וכפית שטוחה אבקת נס קפה לקצפת יציבה מאוד ומבריקה. נגזור נייר אפייה בגודל של התבנית שנעשה בה את העוגה נזלף בתוך העיגול את הקצפת ונאפה על חום 150 מעלות ל 4 שעות לא טורבו. נצנן היטב..
4
לתחתית העוגה נעביר את חום התנור .
5
ל 180 מעלות טורבו בקערה נקציף 5 ביצים L וחצי כוס סוכר לקצפת תפוחה נוסיף רבע כוס שמן+ חב' אינסטנט פודינג בטעם שוקולד+ שקית אבקת אפייה לערבל לאיחוד ולהעביר לתבנית ולתנור עד שיוצא יבש, שהעוגה יוצאת נשפוך עלייה כוס נס קפה מוכן בלי חלק רק אבקה ומים רותחים (כוס חד פעמי קר)..
6
שהתחתית מתקררת נכין את הקרם מ 500 מל' שמנת מתוקה+ חב' אינסטנט פודינג וניל+ כף סירופ מייפל להקציף הכל לקצפת יציבה ולבנות את העוגה.
7
1 תחתית 2 קרם 3 מרנג בהצלחה .
8
סיון אסולין ❤️❤️❤️❤️❤️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים