הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת גבינה בחושה, ללא גלוטן, 3 מצרכים שלא תפסיקו לנשנש
לשים קערה עם מים רותחים ומעל קערה עם השוקולד הלבן, להניח בצד לכמה דקות, ולערבב לבלילה אחידה, .
לשים את החלבונים בקערה ולערבל לקצף יציב ולהניח בצד, .
בקערה אחרת לשים את החלמונים ואת הגבינה ולערבל עד לצבע בהיר יותר, להוסיף את השוקולד ולערבל לתערובת אחידה, להוסיף את קצף החלבונים בהדרגה ולערבב בצורת עטיפה..
לקחת 2 ניירות אפיה - מקופלים לחצי לעטוף מסביב את מבפנים של תבנית האפייה, וגם לשים 2 ניירות אפייה בתחתית התבנית, לקחת 2 ניירות אלומיניום ולעטוף את תבנית האפייה מסביב, לשמן מעט את התבנית וליצוק את הבלילה לתבנית, לשים את התבנית על מגש אפיה וללא מים כחצי מגובה המגש,.
להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות ולאפות כ-40/45 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם כשהוא יוצא יבש, להשאיר את העוגה בתנור עם דלת פתוחה לחצי שעה, להוציא את העוגה מהתבנית ולהניח על צלחת, ולפזר מעל אבקת סוכר, רצוי להכניס למקרר לפחות כשעה..
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/X6BYSjq8OEI.