אני הכנתי עם שתי שרוולי פתיבר אפשר להכין כמות יותר גדולה..
אבקת איסטנט פודינג פיסטוק
שמנת צימחית כוס חלב שלוש כפות סוכר שתי כפות גבינה
אופן ההכנה
1
מכינים קערה עם חלב ונס קפה טובלים ומניחים בתבנית שתי שורות .
2
מקציפים את השמנת והאיסטנט והסוכר והחלב עד לקצף נוקשה מכניסים לשקית הזלפה ומשאירים חצי מהכמות ומערבבים עם הגבינה ומורחים על השכיבה הראשונה וגם השניה בשילישית מזליפים את הקרם ששמנו בצד ומעל מפזרים מעט פיסטוק קצוץ .
1
מכינים קערה עם חלב ונס קפה טובלים ומניחים בתבנית שתי שורות .
2
מקציפים את השמנת והאיסטנט והסוכר והחלב עד לקצף נוקשה מכניסים לשקית הזלפה ומשאירים חצי מהכמות ומערבבים עם הגבינה ומורחים על השכיבה הראשונה וגם השניה בשילישית מזליפים את הקרם ששמנו בצד ומעל מפזרים מעט פיסטוק קצוץ .