הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבצק נימוח עם פצפוצי שוקולד לצד קרם שוקולד מריר חם
נלוש במקסר את כל החומרים היבשים, להוסיף ביצים, מיץ תפוזים ואת השמן בסוף. .
אם חסרים נוזלים להוסיף מים..
ללוש עד לקבלת בצק רך..
להוסיף אחרי 5 דקות את פצפוצי השוקולד וללוש עוד כמה דקות..
לכסות ולהתפיח שעה..
לחלק את הבצק ל 8 חתיכות. לרדד כל בצק דק על משטח מעט מקומח. לקרוץ 4 עיגולים בעזרת רינג. להכנת הצורה יש סרטון הסבר..
להניח על העיגולים שוקולד מריר קצוץ ולגלגל לרולדה, לחתוך לחצי ואז להניח בתבנית בטיפה מרחק אחד מהשני..
לשים קערה באמצע (שתשמש אותנו אחר כך למילוי הקרם)..
לכסות ולהתפיח בערך 40 דקות..
למרוח מעל ביצה טרופה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לבערך חצי שעה..
להכנת קרם השוקולד-.
לשבור לקוביות חבילה וחצי שוקולד מריר עלית ולהוסיף כף דבש. בסיר קטן להרתיח את השמנת מתוקה ואז לשפוך על השוקולד ולערבב היטב. לשים את הקרם בקערה באמצע התבנית ופשוט לטבול את המאפה בשוקולד ולטרוףף.