הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלטחון את הפתי בר להוסיף חמאה מומסת להדק בתבנית 24 ולמקפיא 10 דקות..לשים שקף מסביב.
לגלידה..
להקציף שמנת מתוקה עם איסטנט וסוכר למרקם רך להוסיף את הגבינות והחלב מרוכז עד לאיחוד להוסיף 2 כפות מחית פיסטוק ולשים בתבנית על הפתי בר ולמקפיא שעה..
להוציא לפזר פיסטוק קצוץ..
שכבה שניה..
להקציף שמנת מתוקה עם איסטנט וסוכר למרקם רך להוסיף גבינות וחלב מרוכז עד לאיחוד לשים בתבנית ולמקפיא כל הלילה..
להוציא ולקשט כיד הדימיון..