ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חבילה ביסקוויט פיסטוק של אוסם
-
-
-
-
חבילה אינסטנט פודינג וניל
-
-
200 גר פיסטוקים קלופים טבעיים
-
-
-
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
-
-
אופן ההכנה
-
1
להכנת מחית פיסטוק-.
-
2
במעבד מזון לשים את הפיסטוקים 4 כפות שמן ולטחון עד שמתקבלת מחית חלקה,אם צריך להוסיף מידי פעם עוד שמן..
-
3
בתבנית קפיץ 24 או רינג 20×20 להכין שכבה של ביסקוויט -לטבול כל ביסקוויט בחלב ולהניח בתחתית..
-
4
להקציף במיקסר את השמנת מתוקה ען הסוכר ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה.
-
5
להוסיף את הגבינות ולערבל לאיחוד התערובת..
-
6
לחלק את הבלילה לחצי.
-
7
חצי מהכמות למרוח על שכבת הביסקוויט ולשטח,להכניס למקפיא לשעה. בחצי השני שח הבלילה להוסיף 5 כפות מהמחית פיסטוק ולערבב עד לאיחוד.למרוח מעל שכבת הגבינה.
-
8
ולסגור בשכבת ביסקוויטים (טבולים בחלב).
-
9
להכנת הקצפת:.
-
10
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג לקצפת יציבה ולזלף מעל שכבת הביסקוויטים.
-
11
בהצלחה חופית אלמקייס.
1
להכנת מחית פיסטוק-.
2
במעבד מזון לשים את הפיסטוקים 4 כפות שמן ולטחון עד שמתקבלת מחית חלקה,אם צריך להוסיף מידי פעם עוד שמן..
3
בתבנית קפיץ 24 או רינג 20×20 להכין שכבה של ביסקוויט -לטבול כל ביסקוויט בחלב ולהניח בתחתית..
4
להקציף במיקסר את השמנת מתוקה ען הסוכר ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה.
5
להוסיף את הגבינות ולערבל לאיחוד התערובת..
6
לחלק את הבלילה לחצי.
7
חצי מהכמות למרוח על שכבת הביסקוויט ולשטח,להכניס למקפיא לשעה. בחצי השני שח הבלילה להוסיף 5 כפות מהמחית פיסטוק ולערבב עד לאיחוד.למרוח מעל שכבת הגבינה.
8
ולסגור בשכבת ביסקוויטים (טבולים בחלב).
9
להכנת הקצפת:.
10
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג לקצפת יציבה ולזלף מעל שכבת הביסקוויטים.
11
בהצלחה חופית אלמקייס.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים