הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהטעים ברמות 😋😋😋
1(מחממים תנור לחום .
של 140° מעלות, כאשר בתחתית התנור מניחים תבנית קטנה עם מים רותחים.
.
2)אופן הכנת התחתית.
. מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה. מהדקים היטב את התערובת לרינג או תבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות. מעבירים את התבנית להקפאה עד להכנת המלית מוכנה..
3)להכנת מלית הגבינה, ממיסים את השוקולד לבן עם השמנת המתוקה מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ושמים בצד.
.
4)מערבבים את הגבינות שמנת חמוצה, הסוכר תמצית וניל. ומוסיפים את הביצים, אחת אחרי השניה ומערבבים לתערובת אחידה..
5)מוסיפים את התערובות השוקולד לבן המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בעדינות את המלית על התחתית הביסקוויטים ואופים כשעה ו 20 דק🕛 בתנור שחומם מראש ל140 מעלות ועד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט אם אתם מזיזים התבנית. העוגה לא צריכה להשחים. .
.
אחרי שהעוגה מוכנה מוציאים אותה לחצי שעה..
6)להכנת הציפוי: מערבבים את השמנת והסוכר. יוצקים בעדינות את ציפוי השמנת ומחזירים לתנור לעשר דקות🕛 נוספות. נותנים לעוגה להצטנן .
7)אופן הכנת הזילוף קורי עכביש:.
מערבבים 4 כפות ריבת חלב לשקית זילוף ומזלפים בצורת בספירלה .
ובעזרת קיסם יוצרים דוגמה של קורי עכביש.
ואת הקיסם מזיזים בקו ישר עד השוליים. חוזרים על הפעולה במרחק 2 ס"מ בכיוון ההפוך, מהחוץ כלפי המרכז, ומעבירים את העוגה למקרר ללילה שלם להתייצבות.