הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1)התחתית .
מקציפים את הביצים עם סוכר עד לקבלת קצפת תפוחה ובהירה מורידים מהירות המיקסר ומוסיפים קקאו וקמח, מעבירים לתבנית או רינג 24 , אופים ו אופים 20 עד 25 דקות .
2)מצננים ומניחים רינג בקוטר 24ס"מ על תחתית הגשה ומסדרים שקף בדפנות הרינג...
3)אופן הכנת המוס שוקולד מריר - מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממסים שוקולד מריר עם 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ממסים ג'לטין 10 שניות במיקרו, מוסיפים לשוקולד ומערבבים,.
4)מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקצפת יציבה אבל לא קשה מדי ומקפלים פנימה את תערובת השוקולד בתנועות קיפול עדינות, יוצקים על בסיס העוגה ומכניסים למקפיא עד להכנת המוס שוקולד חלב.
5)אופן הכנת המוס שוקולד חלב - מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממסים שוקולד חלב עם 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ממסים ג'לטין 10 שניות במיקרו, מוסיפים לשוקולד ומערבבים.
6)מקציפים 250 גרם תשמנת מתוקה לקצפת יציבה אבל לאקשהמדי ומקפלים פנימה את תערובת השוקולד בתנועות קיפול יוצקים על המוס שוקולד מריר ומכניסים למקפיא .
7)אופן הכנת הכנת המוס שוקולד לבן - מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממסים שוקולד לבן עם 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ממסים ג'לטין 10 שניות במיקרו, מוסיפים לשוקולד ומערבבים,.
8)מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקצפת יציבה אבל לא קשה מדי ומקפלים פנימה את תערובת השוקולד בתנועות קיפול ויוצקים על המוס שוקולד חלב ומכניסים למקפיא כמה שעות.
9)אופן להכנת הציפוי גנאש - שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד מריר עם ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים על המוס ומקפיאים שוב לשעה, .
10) אופן הכנת הקרם:.
מכניסים למיקסר את חלב שמנת מתוקה ופודינג וניל ומקציפים .
כ 2 דקות ולאחר מכן מוסיפים 2 כפות מחית קינדר בואנו וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב ,מערבבים לשקית זילוף ומזלפים סביב ומניחים חטיף קליק סביב.