הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1) מסננים את הגבינות מהנוזלים כ חצי שעה לפחות.
2) מחממים תנור על 200 מעלות ומניחים תבנית עם מים בתחתית התנור .
3)בקערת המיקסר מתחילים להקציפ את החלבונים עד שנוצר בועות ואז מוסיפים בהדרגה כוס סוכר עם סוכר וניל עד שמקבלים קצף יציב אך לא נוקשה.
4)מקציםים בקערה נפרדת את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר עד לקבלת תערובת בהירה .
5)בקערה נפרדת גדולה מניחים את הגבינה לבנה עם השמנת חמוצה, חלמונים, קמח, קורנפלור פודינג וניל וגרידת לימון ומערבבים ידנית במטרפה עד שמקבלים תערובת אחידה ללא גושים.אפשר מקסר במהירות נמוכה ומוסיפים את החלמונים ושוב מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה .
6)מאחדים את קצף החלבונים לקערת.
הגבינה כל פעם קצת, ועם תנועות קיפול עד שמקבלים תערובת אחידה וצבע אחיד של התערובת,.
7)משמנים ומרפדים בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות סיר ג'חנון בקוטר 24 ומוזגים את התערובת..
8)מניחים את התבנית בשיש, מנערים קלות ומכניסים לאפייה רגילה ל-15 דקות ראשונות ב-200 מעלות. לאחר מכן מורידים את החום ל-150 מעלות ואופים לעוד שעה.
9)בתום האפייה מכבים את התנור ומשאירים פנימה לפחות עוד שעה עם דלת סגורה..
10)לאחר שמוציאים מהתנור מחכים כשעתיים ואז אפשר לחלץ מהתבנית אך לתת לה להקרר לחלוטין לפני שמכניסים למקרר על מנת שלא תזיע במקרר..
לאחר מכן מכניסים אותה למקפיא לשעתיים.
11)מכניסים למיקרוגל 2 דקות 5 כפות של ריבת חלב ומוציאים את העוגה מהמקפיא .
מניחים על כלי גבוה ומתחת מגש ויוצקים את הריבת חלב ומורחים על כל השטח ומפזרים קוקוס בדפנות .
12) אופן הכנת הקרם:.
מכניסים למיקסר את כל החומרים של הקרם ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה מכניסים ושקית זילוף ומזלפים סביב.