הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה בחושה, פרווה, ממכרת, מפנקת, הכי נימוחה, ערבוב ולתנור כל אחד יכול, וכן אפשר גם עם קמח ללא גלוטן או עם קמח כוסמין.
מחממים תנור אפייה ל-175 מעלות קו עליון קו תחתון לא טורבו.
בקערה גדולה שמים את הביצים השלמות, הסוכר, סוכר וניל, שמן, קורט מלח ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מוסיפים את מיץ התפוזים וממשיכים לטרוף עד שהמיץ תפוזים נטמע היטב בתערובת.
מוסיפים את הקמח התופח או הקמח שבחרתם + אבקת אפייה וממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה ללא גושים, משמנים היטב את התבנית/תבניות, יוצקים את התערובת לתבנית/תבניות האפייה.
הכנת תערובת האגוזים והקינמון....
קוצצים את האגוזים ושמים בתוך קערה קטנה, מוסיפים את הסוכר, הקינמון ומערבבים היטב, מפזרים בעזרת הידיים על העוגה/עוגות, דופקים 2 דפיקות קטנות על השיש.
מכניסים למרכז התנור את העוגה/עוגות ואופים 30-40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה/עוגות יוצא יבש.
מוציאים את העוגה/עוגות מהתנור, לא מחכים לעוגה/לעוגות להתקרר, אלא יוצקים מיד עוד שהעוגה חמה/עוגות חמות סירופ מייפל בנדיבות .
זהו מוכן! כמה דקות עבודה ויש לכם עוגה משגעת.
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.