ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מספיק ל- 2 אינגליש קייק, מדדתי עם כוד חד פעמית לשתייה חמה
-
-
-
-
-
-
-
-
-
לפיזור לאחר אפייה
-
-
חופן שקדים מולבנים פרוסים
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור 160 מעלות רגיל.
-
2
במעבד מזון או נינג'ה לשים סוכר, דבש, שמן, ביצים וקינמון ולעבד 20 שניות לקבלת תערובת אחידה..
-
3
להוסיף קמח ואבקת אפייה ולעבד עוד 5 שניות..
-
4
למזוג פנימה את התה החם תוך כדי עיבוד ולעבד עוד 5 שניות לאיחוד..
-
5
למזוג את התערובת באופן שווה לשתי תבניות משומנות אינגליש קייק..
-
6
לאפות 50 דקות או עד שנועצים קיסם ויוצא לח..
-
7
כשהעוגות חמות מחוץ לתנור לחורר עם קיסם מעט ולמזוג מייפל. לפזר שקדים ולטרוף!.
1
לחמם תנור 160 מעלות רגיל.
2
במעבד מזון או נינג'ה לשים סוכר, דבש, שמן, ביצים וקינמון ולעבד 20 שניות לקבלת תערובת אחידה..
3
להוסיף קמח ואבקת אפייה ולעבד עוד 5 שניות..
4
למזוג פנימה את התה החם תוך כדי עיבוד ולעבד עוד 5 שניות לאיחוד..
5
למזוג את התערובת באופן שווה לשתי תבניות משומנות אינגליש קייק..
6
לאפות 50 דקות או עד שנועצים קיסם ויוצא לח..
7
כשהעוגות חמות מחוץ לתנור לחורר עם קיסם מעט ולמזוג מייפל. לפזר שקדים ולטרוף!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים