1)מקציפים היטב במיקסר את כל חומרי הקרם עד לקבלת קרם סמיך ויציב .
2
2) שופכים כוס חלב בצלחת עמוקה.
3
3)טובלים בכל פעם ביסקוויט בחלב ומסדרים בשכבה אחת בתבנית 20/32 ס"מ. אבל אם אין לכם תבנית אז אפשר תבנית בינונית אחד פעמי .
4
4)משטחים על הביסקוויטים מחצית מכמות הקרם. חוזרים על הפעולה עם שכבת ביסקוויטים נוספת וממשיכים עד שמסיימים את הביסקוויטים .
5
5)מסיימים עם שכבת קרם ושופכים חצי כוס סירופ שוקולד ומזלפים על העוגה ומעבירים לקירור לכמה שעות או למשך הלילה. אבל אני כמובן לא חיכיתי הייתי חייבת לטעות ..
6
עצה שלי:.
7
ממליצה לחכות כמה שעות ופשוט מוששש.
1
1)מקציפים היטב במיקסר את כל חומרי הקרם עד לקבלת קרם סמיך ויציב .
2
2) שופכים כוס חלב בצלחת עמוקה.
3
3)טובלים בכל פעם ביסקוויט בחלב ומסדרים בשכבה אחת בתבנית 20/32 ס"מ. אבל אם אין לכם תבנית אז אפשר תבנית בינונית אחד פעמי .
4
4)משטחים על הביסקוויטים מחצית מכמות הקרם. חוזרים על הפעולה עם שכבת ביסקוויטים נוספת וממשיכים עד שמסיימים את הביסקוויטים .
5
5)מסיימים עם שכבת קרם ושופכים חצי כוס סירופ שוקולד ומזלפים על העוגה ומעבירים לקירור לכמה שעות או למשך הלילה. אבל אני כמובן לא חיכיתי הייתי חייבת לטעות ..