אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

7,431
צפיות

עוגת טורט אוורירית גבוהה וטעימה ככה

המתכון של
עוגת טורט אוורירית גבוהה וטעימה ככה

אפשר מילוי קרם וציפוי

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • תעשו בול כמו במתכון
  • יצא לכם מושלם👌👌
  • מצרכים הדרושים
  • 6 ביצים מופרדות
  • 180 גרם סוכר
  • 60 גרם חלב
  • 180 קמח
  • 60 גרם שמן
  • 1 אבקת אפייה
  • 2 סוכר וניל
אופן ההכנה
  • 1

    1)מערבבים סוכר וסוכר וניל ושמים בצד .


  • 2

    2)מערבבים 60 גרם חלב עם 60 גרם שמן ושמים בצד .


  • 3

    3)מפרידים ביצים .


  • 4

    ושמים קורט מלח בחלמונים ומערבבים ושמים בצד .


  • 5

    4)שמים קורט מלח בחלבונים ומתחילים להקציף עד שנוצר קצף לבן אז זה הזמן להוסיף סוכר עם סוכר וניל בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב .


  • 6

    5)מוסיפים את החלמונים ומערבבים ללא מיקסר .


  • 7

    6)מנפים את הקמח ואבקת אפייה מעל הקצף ומקפלים בעדינות עד שאין גושים .


  • 8

    7)שמים 3 כפות בהדרגה של הבלילה בתערובת של החלב ושמן ומערבבים היטב .


  • 9

    8) ושופכים את הכל לתערובת ושוב מערבבים היטב, שופכים לתבנית בקוטר 20 ס"מ מרופדת בנייר בתחתית וגם בדפנות ודופקים את התבנית על השולחן כך שהאוויר יצא , לוקחים קיסם ומסובבים בצורת ספירלה בכיוון השעון .


  • 10

    ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 כ 40 עד 45 דקות מחלצים את העוגה ומניחים אותה על צלחת הגשה אפשר לפזר אבקת סוכר .


1

1)מערבבים סוכר וסוכר וניל ושמים בצד .


2

2)מערבבים 60 גרם חלב עם 60 גרם שמן ושמים בצד .


3

3)מפרידים ביצים .


4

ושמים קורט מלח בחלמונים ומערבבים ושמים בצד .


5

4)שמים קורט מלח בחלבונים ומתחילים להקציף עד שנוצר קצף לבן אז זה הזמן להוסיף סוכר עם סוכר וניל בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב .


6

5)מוסיפים את החלמונים ומערבבים ללא מיקסר .


7

6)מנפים את הקמח ואבקת אפייה מעל הקצף ומקפלים בעדינות עד שאין גושים .


8

7)שמים 3 כפות בהדרגה של הבלילה בתערובת של החלב ושמן ומערבבים היטב .


9

8) ושופכים את הכל לתערובת ושוב מערבבים היטב, שופכים לתבנית בקוטר 20 ס"מ מרופדת בנייר בתחתית וגם בדפנות ודופקים את התבנית על השולחן כך שהאוויר יצא , לוקחים קיסם ומסובבים בצורת ספירלה בכיוון השעון .


10

ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 כ 40 עד 45 דקות מחלצים את העוגה ומניחים אותה על צלחת הגשה אפשר לפזר אבקת סוכר .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים