ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1)מערבבים סוכר וסוכר וניל ושמים בצד .
-
2
2)מערבבים 60 גרם חלב עם 60 גרם שמן ושמים בצד .
-
3
3)מפרידים ביצים .
-
4
ושמים קורט מלח בחלמונים ומערבבים ושמים בצד .
-
5
4)שמים קורט מלח בחלבונים ומתחילים להקציף עד שנוצר קצף לבן אז זה הזמן להוסיף סוכר עם סוכר וניל בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב .
-
6
5)מוסיפים את החלמונים ומערבבים ללא מיקסר .
-
7
6)מנפים את הקמח ואבקת אפייה מעל הקצף ומקפלים בעדינות עד שאין גושים .
-
8
7)שמים 3 כפות בהדרגה של הבלילה בתערובת של החלב ושמן ומערבבים היטב .
-
9
8) ושופכים את הכל לתערובת ושוב מערבבים היטב, שופכים לתבנית בקוטר 20 ס"מ מרופדת בנייר בתחתית וגם בדפנות ודופקים את התבנית על השולחן כך שהאוויר יצא , לוקחים קיסם ומסובבים בצורת ספירלה בכיוון השעון .
-
10
ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 כ 40 עד 45 דקות מחלצים את העוגה ומניחים אותה על צלחת הגשה אפשר לפזר אבקת סוכר .
1
1)מערבבים סוכר וסוכר וניל ושמים בצד .
2
2)מערבבים 60 גרם חלב עם 60 גרם שמן ושמים בצד .
3
3)מפרידים ביצים .
4
ושמים קורט מלח בחלמונים ומערבבים ושמים בצד .
5
4)שמים קורט מלח בחלבונים ומתחילים להקציף עד שנוצר קצף לבן אז זה הזמן להוסיף סוכר עם סוכר וניל בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב .
6
5)מוסיפים את החלמונים ומערבבים ללא מיקסר .
7
6)מנפים את הקמח ואבקת אפייה מעל הקצף ומקפלים בעדינות עד שאין גושים .
8
7)שמים 3 כפות בהדרגה של הבלילה בתערובת של החלב ושמן ומערבבים היטב .
9
8) ושופכים את הכל לתערובת ושוב מערבבים היטב, שופכים לתבנית בקוטר 20 ס"מ מרופדת בנייר בתחתית וגם בדפנות ודופקים את התבנית על השולחן כך שהאוויר יצא , לוקחים קיסם ומסובבים בצורת ספירלה בכיוון השעון .
10
ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 כ 40 עד 45 דקות מחלצים את העוגה ומניחים אותה על צלחת הגשה אפשר לפזר אבקת סוכר .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים