אופן ההכנה:
מכינים את התחתית,
מעבירים את כל החומרים עד לקבלת בצק פירורים.
מרפדים תבנית עגולה(קוטר 24) בנייר אפייה ומהדקים את הבצק בתחתית התבנית
מכניסים לתנור
ואופים כ- 25 דקות או עד שהבצק מזהיב.
מוציאים ומניחים לה להתקרר לחלוטין.
מכינים את מלית גבינה שמנת:.
1
יוצקים את השמנת המתוקה לקערת המיקסר ומוסיפים אינסטנט פודינג. מקציפים עד לקבלת קרם חלק ויציב.
מוסיפים לקרם את השמנת והגבינה ומערבבים בעדינות בצורה איטית. עד שהלילה אחידה
מרכיבים את העוגה: אם יש לכם, שקף להניח מסביב החלק הפנימי של התבנית כדי לקבל מראה חלק יותר מצויין אבל בהחלט לא חייב.
יוצקים את קרם הגבינה על התחתית האפויה ומשטחים. מנערים מעט בעדינות כדי לוודא שהקרם "יושב טוב" ואין בועות אויר מיותרות וחללים ריקים בצדדים
מעבירים את העוגה למקפיא להתייצבות למשך כ-5 שעות.
חותכים יפה את הפירורים ומסדרים מעל העוגה.
מחזירים למקרר להמשך התייצבות.
2
בהצלחה ❤.
0
אופן ההכנה:
מכינים את התחתית,
מעבירים את כל החומרים עד לקבלת בצק פירורים.
מרפדים תבנית עגולה(קוטר 24) בנייר אפייה ומהדקים את הבצק בתחתית התבנית
מכניסים לתנור
ואופים כ- 25 דקות או עד שהבצק מזהיב.
מוציאים ומניחים לה להתקרר לחלוטין.
מכינים את מלית גבינה שמנת:.
1
יוצקים את השמנת המתוקה לקערת המיקסר ומוסיפים אינסטנט פודינג. מקציפים עד לקבלת קרם חלק ויציב.
מוסיפים לקרם את השמנת והגבינה ומערבבים בעדינות בצורה איטית. עד שהלילה אחידה
מרכיבים את העוגה: אם יש לכם, שקף להניח מסביב החלק הפנימי של התבנית כדי לקבל מראה חלק יותר מצויין אבל בהחלט לא חייב.
יוצקים את קרם הגבינה על התחתית האפויה ומשטחים. מנערים מעט בעדינות כדי לוודא שהקרם "יושב טוב" ואין בועות אויר מיותרות וחללים ריקים בצדדים
מעבירים את העוגה למקפיא להתייצבות למשך כ-5 שעות.
חותכים יפה את הפירורים ומסדרים מעל העוגה.
מחזירים למקרר להמשך התייצבות.