הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהטעים אש🔥 נמס בפה 💋 מושלם לחג שבועות
מחממים תנור לחום .
של 140° מעלות, כאשר בתחתית התנור מניחים תבנית קטנה עם מים רותחים .
2)אופן הכנת התחתית.
. מערבבים את עוגיות לוטוס עם החמאה מהדקים היטב את התערובת לרינג או תבנית קפיצית בקוטר תבנית בקוטר 22ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומעבירים את התבנית להקפאה עד להכנת המלית .
3)להכנת מלית הגבינה:.
ממיסים את השוקולד לבן עם 80 מ"ל שמנת מתוקה ושמים בצד .
4)מערבבים את הגבינות שמנת חמוצה, הסוכר תמצית וניל. ומוסיפים את הביצים, אחת אחרי השניה ומערבבים עם מיקסר ידני עד לקבלת תערובת אחידה..
5)מוסיפים את התערובות השוקולד לבן המומס ושוב מערבבים עד לאיחוד.התערובת דלילה וזה בסדר,יוצקים בעדינות את המלית על התחתית הביסקוויטים ואופים כשעה ו 20 דק🕛 בתנור שחומם מראש ל140 מעלות ועד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט במרכז אם אתם מזיזים את התבנית. העוגה לא צריכה להשחים. .
אחרי שהעוגה מוכנה מוציאים אותה לחצי שעה..
6)להכנת הציפוי: מערבבים את השמנת חמוצה והסוכר. יוצקים בעדינות את ציפוי השמנת ומחזירים לתנור לעשר דקות🕛 נוספות על 180 מעלות. נותנים לעוגה להצטנן כשעה, לאחר מכן מעבירים אותה למקרר ל3 שעות אבל מומלץ ללילה שלם..
7)ממיסים ממרח לוטוס במיקרוגל כמה שניות ושופכים לתבנית סיליקון ומכניסים למקפיא ל 3 שעות.
8)אופן ההכנה הזילוף:.
מקציפים שמנת חלב ופודינג וניל עד ליציבות מעבירים לשקית זילוף ומזלפים סביב.
9)מחלצים את הממרח לוטוס מהתבנים פורסים למשולשים ומניחים סביב ובמרכז .