ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
*עוגת תפוזים וקוקוס כשרה לפסח*
אופן ההכנה
-
1
הוראות הכנה:.
-
2
להפריד את הביצים .
-
3
להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר .
-
4
לחלמונים להוסיף :.
-
5
את שאר החומרים..
-
6
לקפל את החלבונים לחלמונים .
-
7
לאפות על 180° כשלושת רבע שעה..
-
8
.
-
9
לציפוי שוקולד:.
-
10
להמיס חב' שוקולד וחצי חב' קצפת צימחית.
-
11
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
1
הוראות הכנה:.
2
להפריד את הביצים .
3
להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר .
4
לחלמונים להוסיף :.
5
את שאר החומרים..
6
לקפל את החלבונים לחלמונים .
7
לאפות על 180° כשלושת רבע שעה..
8
.
9
לציפוי שוקולד:.
10
להמיס חב' שוקולד וחצי חב' קצפת צימחית.
11
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים