בקערה לנפות את הקמח ואבקת האפיה והקרונפלור.ופודינג וניל.ולערבב עים כף.
3
בקערה שניה להקציף את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה ,.
4
להוסיף בהדרגה!את החלמונים,להמשיך לערבב.ואז להוסיף את הקמח קרונפלור אבקת אפיה פודינג הוניל והחמאה בהדרגה,תוך כדי עירבוב איטי!.
5
בתבנית עגולה 26 עים חור באמצע.משומנת היטב גם בדפנות.להוציא מה בלילה כמות של שלושת ריבעיי.ליצוק לתבנית בצורה אחידה.לבלילה שנותרה להוסיף את כף הקקאו ולערבב עד לצבע אחיד.ליצוק על הבלילה שבתבנית ,.
6
להכניס לתנור 180 מעלות 40 45 דקות..
7
מי שרוצה יכול לפזר אבקת סוכר.או לזלף שוקולד מעל.גנאש ❤.
1
.
2
בקערה לנפות את הקמח ואבקת האפיה והקרונפלור.ופודינג וניל.ולערבב עים כף.
3
בקערה שניה להקציף את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה ,.
4
להוסיף בהדרגה!את החלמונים,להמשיך לערבב.ואז להוסיף את הקמח קרונפלור אבקת אפיה פודינג הוניל והחמאה בהדרגה,תוך כדי עירבוב איטי!.
5
בתבנית עגולה 26 עים חור באמצע.משומנת היטב גם בדפנות.להוציא מה בלילה כמות של שלושת ריבעיי.ליצוק לתבנית בצורה אחידה.לבלילה שנותרה להוסיף את כף הקקאו ולערבב עד לצבע אחיד.ליצוק על הבלילה שבתבנית ,.
6
להכניס לתנור 180 מעלות 40 45 דקות..
7
מי שרוצה יכול לפזר אבקת סוכר.או לזלף שוקולד מעל.גנאש ❤.