ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
1 כוס שקדים מולבנים טחונים
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
הספרה.
-
2
לשים בקערה סולת סוכר א.אפייה, .
-
3
גרידת תפוז ושקדים טחונים לערבב היטב ולהוסיף.
-
4
שמן חם, מים וביצה ללוש לקבלת בצק אחיד...
-
5
לשטח את התערובת בתבנית משומנת לסמן ריבועים, לנעוץ שקד על כל ריבוע...
-
6
להכניס את הספרה לתנור על חום 170% מעלות צלזיוס למשך שעה או עד הזהבה יפה..
-
7
.
-
8
הכנת הסירופ:.
-
9
להביא לרתיחה ולבשל 10 דקות.
-
10
לקראת הסוף להוסיף מיץ מחצי לימון .
-
11
2 טיפות תמצית מי זהר.
-
12
ולבשל עוד 5 דקות..
-
13
כשהספרה מוכנה לשפוך מעל את הסירופ החם ולעבור שוב על סימון חיתוך הספרה בכדי שהסירופ יספג ויעניק לעוגה טעם נפלא...
1
הספרה.
2
לשים בקערה סולת סוכר א.אפייה, .
3
גרידת תפוז ושקדים טחונים לערבב היטב ולהוסיף.
4
שמן חם, מים וביצה ללוש לקבלת בצק אחיד...
5
לשטח את התערובת בתבנית משומנת לסמן ריבועים, לנעוץ שקד על כל ריבוע...
6
להכניס את הספרה לתנור על חום 170% מעלות צלזיוס למשך שעה או עד הזהבה יפה..
7
.
8
הכנת הסירופ:.
9
להביא לרתיחה ולבשל 10 דקות.
10
לקראת הסוף להוסיף מיץ מחצי לימון .
11
2 טיפות תמצית מי זהר.
12
ולבשל עוד 5 דקות..
13
כשהספרה מוכנה לשפוך מעל את הסירופ החם ולעבור שוב על סימון חיתוך הספרה בכדי שהסירופ יספג ויעניק לעוגה טעם נפלא...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים