ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
לאחר האפייה: להכניס עם חצי כוס מיץ תפוזים
-
אופן ההכנה
-
0
מחממים תנור ל-170 מעלות..
-
1
בקערה טורפים את הבצים, סוכר, שמן,.
-
2
קליפה מגוררת ומיץ תפוזים לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים עד לאיחוד התערובת..
-
3
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים לתערובת אחידה..
-
4
משמנים תבנית ומוסיפים את התערובת ואופים כ-40 דקות, עד שהעוגה משנה את צבעה לזהב וקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש..
-
5
אם רוצים שהעוגה תהיה קצת רטובה: מוזגים על העוגה החמה 1/2 כוס מיץ תפוזים בעזרת כף, באופן אחיד..
-
6
מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים..
-
7
בתיאבון 🍊🍊🍊🍫🍫🍫.
0
מחממים תנור ל-170 מעלות..
1
בקערה טורפים את הבצים, סוכר, שמן,.
2
קליפה מגוררת ומיץ תפוזים לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים עד לאיחוד התערובת..
3
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים לתערובת אחידה..
4
משמנים תבנית ומוסיפים את התערובת ואופים כ-40 דקות, עד שהעוגה משנה את צבעה לזהב וקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש..
5
אם רוצים שהעוגה תהיה קצת רטובה: מוזגים על העוגה החמה 1/2 כוס מיץ תפוזים בעזרת כף, באופן אחיד..
6
מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים..
7
בתיאבון 🍊🍊🍊🍫🍫🍫.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים