בקערת המיקסר שופכת את מיכל השמנת המתוקה עם החבילת אינסט פודינג וכוס החלב ומקציפה על מהירות 1 במשך 5-8דקות עד הקצפת לא נוזלית והופכת למרקם של קרם יציב אחרי שלוש דק הקצפה עוצרים את המיקסר ובעזרת לקקן מערבבים עד הלמטה של המיקסר כדי לוודא שאין גושים של האינסטנט פודינג וממשיכים להקציף לעוד 5דקות עד,שרואים שיש קווים בקרם והוא מוכן .
1
לטבילה של הביסקווטים שופכת לתוך קערה שטוחה כוס של מים רותחים ביחד עם כפית נס והתמצית רום ומוסיפה את הסוכר ומערבבת עד שהסוכר נמס .
2
לוקחת את הביסקוטים ובעזרת מלקחיים טובלת אותם ממש קצת לא הכל לכמה שניות במידה וטובלים העוגה תתפרק והכל נמס ומניחה בתבנית של 20*20.
3
שמה שכבה ראשונה של הביסקוטים ומורחת את הקרם בעזרת לקקן שיכסה בצורה יפה ואחידה את הביסקוטים שמה טובלת הביסקוטים ועושה עוד שכבה ומורחת את כל הקרם שנשאר לשכבה השנייה בצורה אחידה שיכסה הכל .
4
לסיום בעזרת מסננת קטנה מנפה בין 3ל 2כפות קקאו בצורה יפה ומכניסה לקרור עד יום למחרת ובתאבון 🥰.
0
בקערת המיקסר שופכת את מיכל השמנת המתוקה עם החבילת אינסט פודינג וכוס החלב ומקציפה על מהירות 1 במשך 5-8דקות עד הקצפת לא נוזלית והופכת למרקם של קרם יציב אחרי שלוש דק הקצפה עוצרים את המיקסר ובעזרת לקקן מערבבים עד הלמטה של המיקסר כדי לוודא שאין גושים של האינסטנט פודינג וממשיכים להקציף לעוד 5דקות עד,שרואים שיש קווים בקרם והוא מוכן .
1
לטבילה של הביסקווטים שופכת לתוך קערה שטוחה כוס של מים רותחים ביחד עם כפית נס והתמצית רום ומוסיפה את הסוכר ומערבבת עד שהסוכר נמס .
2
לוקחת את הביסקוטים ובעזרת מלקחיים טובלת אותם ממש קצת לא הכל לכמה שניות במידה וטובלים העוגה תתפרק והכל נמס ומניחה בתבנית של 20*20.
3
שמה שכבה ראשונה של הביסקוטים ומורחת את הקרם בעזרת לקקן שיכסה בצורה יפה ואחידה את הביסקוטים שמה טובלת הביסקוטים ועושה עוד שכבה ומורחת את כל הקרם שנשאר לשכבה השנייה בצורה אחידה שיכסה הכל .
4
לסיום בעזרת מסננת קטנה מנפה בין 3ל 2כפות קקאו בצורה יפה ומכניסה לקרור עד יום למחרת ובתאבון 🥰.