אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

442
צפיות

עוגת טרמיסו

המתכון של
עוגת טרמיסו

עוגת טרמיסו בלי גבינת מסקרפונה ובלי ביצים בעשר דקות הכנה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לקרם
  • 1מיכל של שמנת מתוקה 32% או 38% שומן(250מ"ל)
  • 1חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • כוס חלב קר
  • **חבילת אחת של ביסקווטים 200גרם
  • לטבילה של הביסקווטים
  • 1כוס מים רותחים ממש
  • כף יפה של נס קפה
  • פקק או כפית של תמצית של רום
  • 3כפות סוכר
  • ולקישוט3-2כפות של קקאו
אופן ההכנה
  • 0

    בקערת המיקסר שופכת את מיכל השמנת המתוקה עם החבילת אינסט פודינג וכוס החלב ומקציפה על מהירות 1 במשך 5-8דקות עד הקצפת לא נוזלית והופכת למרקם של קרם יציב אחרי שלוש דק הקצפה עוצרים את המיקסר ובעזרת לקקן מערבבים עד הלמטה של המיקסר כדי לוודא שאין גושים של האינסטנט פודינג וממשיכים להקציף לעוד 5דקות עד,שרואים שיש קווים בקרם והוא מוכן .


  • 1

    לטבילה של הביסקווטים שופכת לתוך קערה שטוחה כוס של מים רותחים ביחד עם כפית נס והתמצית רום ומוסיפה את הסוכר ומערבבת עד שהסוכר נמס .


  • 2

    לוקחת את הביסקוטים ובעזרת מלקחיים טובלת אותם ממש קצת לא הכל לכמה שניות במידה וטובלים העוגה תתפרק והכל נמס ומניחה בתבנית של 20*20.


  • 3

    שמה שכבה ראשונה של הביסקוטים ומורחת את הקרם בעזרת לקקן שיכסה בצורה יפה ואחידה את הביסקוטים שמה טובלת הביסקוטים ועושה עוד שכבה ומורחת את כל הקרם שנשאר לשכבה השנייה בצורה אחידה שיכסה הכל .


  • 4

    לסיום בעזרת מסננת קטנה מנפה בין 3ל 2כפות קקאו בצורה יפה ומכניסה לקרור עד יום למחרת ובתאבון 🥰.


0

בקערת המיקסר שופכת את מיכל השמנת המתוקה עם החבילת אינסט פודינג וכוס החלב ומקציפה על מהירות 1 במשך 5-8דקות עד הקצפת לא נוזלית והופכת למרקם של קרם יציב אחרי שלוש דק הקצפה עוצרים את המיקסר ובעזרת לקקן מערבבים עד הלמטה של המיקסר כדי לוודא שאין גושים של האינסטנט פודינג וממשיכים להקציף לעוד 5דקות עד,שרואים שיש קווים בקרם והוא מוכן .


1

לטבילה של הביסקווטים שופכת לתוך קערה שטוחה כוס של מים רותחים ביחד עם כפית נס והתמצית רום ומוסיפה את הסוכר ומערבבת עד שהסוכר נמס .


2

לוקחת את הביסקוטים ובעזרת מלקחיים טובלת אותם ממש קצת לא הכל לכמה שניות במידה וטובלים העוגה תתפרק והכל נמס ומניחה בתבנית של 20*20.


3

שמה שכבה ראשונה של הביסקוטים ומורחת את הקרם בעזרת לקקן שיכסה בצורה יפה ואחידה את הביסקוטים שמה טובלת הביסקוטים ועושה עוד שכבה ומורחת את כל הקרם שנשאר לשכבה השנייה בצורה אחידה שיכסה הכל .


4

לסיום בעזרת מסננת קטנה מנפה בין 3ל 2כפות קקאו בצורה יפה ומכניסה לקרור עד יום למחרת ובתאבון 🥰.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים