ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לבלילה
-
4 ביצים להפריד חלבונים וחלמונים להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר בהדרגה סוכר להוסיף את החלמונים כף שמן 4 כפות קמח לערבב
-
לקרם
-
1 קצפת 250 מל פודינג וניל 5 כפות 1 יחידה סוכר וניל ומי שרוצה 2 כפיות קפה נמס אפקה
אופן ההכנה
0
לקחת נייר למרוח שמן ולמזוג את הבלילה 180 מעלות טורבו.
1
חלבונים =חלב כאילו הלבן.
2
חלמונים=לימון צהוב.
3
לעטוף ולמקרר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים