הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהתחתית העוגה : מרסקים את הביסקויטים במעבד מזון .
ממיסים את החמאה מספר דקות במיקרוגל .
מערבבים את 2 התערובות, מוסיפים לתבנית המשומנת ומישרים .
מכניסים את התבנית למקפיא, עד שהמלית מוכנה.
ממיסים את הגלטין בכוס עם מי ברז ושומרים בצד.
מועכים 2 בננות בקערה.
בקערת המיקסר מכניסים את השמנת להקצפה ואבקת הסוכר. מקציפים מספר רגעים עד שהתערובת מוכנה .
מפסיקים את המיקסר ומוסיפים את הבננות ממשיכים להקציף.
אחרי מספר שניות שהבננות נבלעו בתערובת הקצפת, מוסיפים קופסת גבינה וממשיכים להקציף, אחרי מספר שניות שהגבינה נבלעה בתערובת הקצפת, מוסיפים את הגבינה השנייה וממשיכים להקציף עוד דקה עד שתיים.
מכניסים למיקרוגל את הכוס עם הגלטין ל- 10 שניות, עד שהגלטין נמס. להשגיח להפסיק את המיקרוגל בזמן.
מכניסים את הגלטין לתערובת הקצפת עם הגבינה ומקפלים עם מרית.
יוצקים את התערובת לתבנית האפיה ומכניסים את התבנית למקרר. אחרי כשעתיים כשהעוגה התיצבה, ניתן לקשט אותה.