במעבד מזון מערבבים את כל החומרים יחדיו מתחילים עם הנוזלים ואז מוסיפים את היבשים עד לאיחוד.
2
(למי שאין מעבד ניתן לערבב ידני ).
3
למזוג את הבלילה לתבנית 24 או 2 אינגליש קייק .. לפזר אגוזים קצוצים..לאפות בחום של 150 מעלות כ 45 דקות או עד שנועצים שיפוד עץ במרכז העוגה ויוצא עם פירורים .
4
הכוס היא חד פעמית חמה קרטון או כוס מידה אוניברסלית.
5
בהצלחה אילנית בניזרי 💞.
6
**הערה ניתן להמיר במקום ממרח חלבה ל 3/4 כוס טחינה גולמית ותוספת של עוד חצי כוס סוכר..
7
**ניתן להכין גנש שוקולד לציפוי 💞.
1
במעבד מזון מערבבים את כל החומרים יחדיו מתחילים עם הנוזלים ואז מוסיפים את היבשים עד לאיחוד.
2
(למי שאין מעבד ניתן לערבב ידני ).
3
למזוג את הבלילה לתבנית 24 או 2 אינגליש קייק .. לפזר אגוזים קצוצים..לאפות בחום של 150 מעלות כ 45 דקות או עד שנועצים שיפוד עץ במרכז העוגה ויוצא עם פירורים .
4
הכוס היא חד פעמית חמה קרטון או כוס מידה אוניברסלית.
5
בהצלחה אילנית בניזרי 💞.
6
**הערה ניתן להמיר במקום ממרח חלבה ל 3/4 כוס טחינה גולמית ותוספת של עוד חצי כוס סוכר..