אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

810
צפיות

פחזניות עם קרם פירות יער שילוב מנצח

המתכון של
פחזניות עם קרם פירות יער שילוב מנצח

פחזניות עם קרם פירות יער שילוב מנצח

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • למטה
אופן ההכנה
  • 0

    פחזניות עם קרם פירות יער שילוב מנצח לראות את החיים מזווית קצת אחרת, בסיר נשים 100 גר' חמאה, 2 כוסות חלב, קורט מלח, 2 כפות סוכר; 1 סוכר וניל לבשל על הגז עד שהחמאה מומסת והחלב רתח להוסיף 2 כוסות קמח+כפית אבקת אפייה ולערבב במהירות עד שהבצק נפרד מהדפנות. 🌷סיון מלול🌷 להעביר את הבצק למיקסר ולהתחיל לערבל במיקסר כ-7 דק... כעת נוסיף 5 ביצים אחת אחרי השנייה תנו לכל ביצה להיבלע.(בהוספת הביצה הבצק מתפרק ושוב חוזר להיות אחיד). 🌹סיון מלול🌹 להעביר לשקית זילוף עם צנטר גדול ולזלף (יש סירטונים ביוטייב תיעזרו בהם) לאפות על חום 180 מעלות 25 דק'. לכבות ולהוציא אותן רק אחריי 10 דק' לקרם: 2 שמנת מתוקה+חצי כוס חלב+חב' אינסטנט פודינג וניל להקציף לקצפת יציבה ולהוסיף 4 כפות מהריבת פירות יער שהכנו יום קודם🌹סיון מלול🌹 לפירות יער: שקית פירות יער קפואים כוס סוכר ורבע כוס מים לבשל על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים לשמור במקרר .


0

פחזניות עם קרם פירות יער שילוב מנצח לראות את החיים מזווית קצת אחרת, בסיר נשים 100 גר' חמאה, 2 כוסות חלב, קורט מלח, 2 כפות סוכר; 1 סוכר וניל לבשל על הגז עד שהחמאה מומסת והחלב רתח להוסיף 2 כוסות קמח+כפית אבקת אפייה ולערבב במהירות עד שהבצק נפרד מהדפנות. 🌷סיון מלול🌷 להעביר את הבצק למיקסר ולהתחיל לערבל במיקסר כ-7 דק... כעת נוסיף 5 ביצים אחת אחרי השנייה תנו לכל ביצה להיבלע.(בהוספת הביצה הבצק מתפרק ושוב חוזר להיות אחיד). 🌹סיון מלול🌹 להעביר לשקית זילוף עם צנטר גדול ולזלף (יש סירטונים ביוטייב תיעזרו בהם) לאפות על חום 180 מעלות 25 דק'. לכבות ולהוציא אותן רק אחריי 10 דק' לקרם: 2 שמנת מתוקה+חצי כוס חלב+חב' אינסטנט פודינג וניל להקציף לקצפת יציבה ולהוסיף 4 כפות מהריבת פירות יער שהכנו יום קודם🌹סיון מלול🌹 לפירות יער: שקית פירות יער קפואים כוס סוכר ורבע כוס מים לבשל על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים לשמור במקרר .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים