ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
0
ערבבי בקערה את כל היבשים .
-
1
בסיר על אש בנונית המיסי 1 שוקולד מריר ברבע כוס מים.
-
2
לאחר מכן העבירי את השוקולד שהמסץ לקערה עם החומרים היבשים.
-
3
הוסיפי את הבצים והשמן גם כן לקערה.
-
4
ערבבי עד לקבלת תערובת אחידה.
-
5
אפי בתנור שחומם מראש על 180 .
-
6
עד שהקיסם יוצא נקי.
-
7
כשהעוגה מתקררת נכין את הציפוי.
-
8
ממיסים על הגז שוקולד מריר ומיכל שמנת מתוקה את הגאנש נשפוך על העוגה.
-
9
ניתן לקשט באגוזים / סוכריות וכל מה שבא.
0
ערבבי בקערה את כל היבשים .
1
בסיר על אש בנונית המיסי 1 שוקולד מריר ברבע כוס מים.
2
לאחר מכן העבירי את השוקולד שהמסץ לקערה עם החומרים היבשים.
3
הוסיפי את הבצים והשמן גם כן לקערה.
4
ערבבי עד לקבלת תערובת אחידה.
5
אפי בתנור שחומם מראש על 180 .
6
עד שהקיסם יוצא נקי.
7
כשהעוגה מתקררת נכין את הציפוי.
8
ממיסים על הגז שוקולד מריר ומיכל שמנת מתוקה את הגאנש נשפוך על העוגה.
9
ניתן לקשט באגוזים / סוכריות וכל מה שבא.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים