הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1)מקציפים את החלבונים עם המיץ לימון והסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
2) מוסיפים את החלמונים ומערבבים לא יותר מדי רק עד לאיחוד .
3)מנפים קמח וקקאו על התערובת הביצים ומערבבים ללא מקסר בעדינות עד שאין גושים .
4)מערבבים היטב את החלב עם השמן ומוסיפים 2 כפות תערובת של הבלילה ומערבבים היטב וחזרה לקערה ושוב מערבבים .
5)מחלקים את הבלילה ל2 חלקים שווים מומלץ לשקול ויוצקים ל 2 תבניות בקוטר 24 ס"מ מרופדות בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש .
ל 160 מעלות כ 40 דקות🕓.
6)אופן הכנת מלית הגבינה:.
מעעבבית את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 .
7) מערבבים את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה ובהירה מוסיפים את הג'לטין .
8)מבשלים 5 דק על בן מארי תוך כדי ערבוב עד שהג'לטין נמסה ומסירים מהאש .
9) מוסיפים את הגבינת מסקרפונה ואבקת סוכר ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
10)מקציפים את השמנת המתוקה עד ליציבות ומוסיפים אותה לתערובת הביצים בצורת קיפול ותמיד בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה .
11) מניחים רינג מרופד בנייר אפייה בקוטר 24 ס"מ ומסדרים שקף סבית ומניחים עיגול ומרטיבים עם נס קפה .
ויוצקים מחצית התערובת הגבינה מעל , מכסים בתחתית השנייה ויוצקים מה שנותר מיישרים ומכניסים למקפיא לפחות 6 שעות.
12)אופן הכנת הקרם גבינה .
שופכים לקערה שמנת מתוקה ,חלב ומוסיפים פודינג וניל ומקציפים.
עד לקבלת קצפת יציבה ,מוסיפים כף גדושה גבינת מסקרפונה ואבת סוכר וממשיכים עוד קצת עד לאיחוד .
13)מחלצים את העוגה מניחים על תחתית או צלחת הגשה מצפים קצת את הדפנות לכסות את החורים ומפזרים סביב שבבי שוקולד לבן סבית .
14)מערבבים את הקרם לשקית זילוף ומזלפים על פני כל העוגה ומפזרים קקאו וקשטו את מה שבא לכם השמיים הם הגבול.